Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a barátotok...

Mit szólnátok, ha a barátotok minden kajából a legolcsóbbat venné meg?

Figyelt kérdés

Ha barátomnál vagyok, az a gond, hogy mindig silány minőségű kaják vannak. Kenyérből pl mindig a legolcsóbbat veszi, tescós kenyeret. Kicsivel többet fizetne, akkor nem hogy finomabb, de jobb minőségű is lenne.

De más kajákkal is ez van, mindenből a legolcsóbba veszi.

Na most a spórolással szerintem nincs baj, sőt, angyon jó dolog, én is spórolni szoktam, de azért mindenen nem lehet szerintem. Az élelmiszer az pont olyan dolog szerintem, amiből megéri megvenni a minőséget, mert az egészségünk múlik rajta. Meg persze finomabb is.

Akkor még érthető a dolog, ha valaki nem engedheti meg magának anyagilag a jobb minőségűt, de nála azért nem erről van szó.

2017. jún. 17. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%

Figyelj, a kenyéren tök mindegy, az liszt meg kovász.

Azt megértem, hogy ne a legolcsóbb párizsit vegye, meg húst, mert gáz lehet, de tartósból én is a legolcsóbbat hozom, hisz egy liszt, cukor, sütis kellékbe tök mindegy, hogy a 300 ft-os, vagy 100 ftos pudong megy.

Pedig havi 300-at keresek, de minek pazaroljak ilyen hülyeségen.

2017. jún. 18. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Csak liszt és kovász? milyen szèp is lenne ha csak az lenne még a teszkós kenyérben is. de mindenféle erjedés gyorsìtòt(nem nem várják meg a 12 óra kelesztèst) tartòsìtò cuccot és állagjavítót raknak bele és a legjobb, hogy az ilyen csomagolás nélküliekre (péksüti) még rá sem kell írni, hogy miből készül. Tesóm nagyon ráàllt a témára olvasott róla könyvet és arra jutott h inkább süt heti 2kenyeret (amúgy a kovászos kenyér eláll egy hétig magától is) hogy tenyleg csak liszt és kovász legyen.
2017. jún. 18. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon nem örülnék mert számomra fontos a saját és a hozzátartozóim egészsége! Ezt silány minőségű ételekkel nem lehet fenntartani.

Teljes kiőrlésű dolgok, bio termékek, tartósítószermentes ételek alapvetőek.

2017. jún. 18. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Hát vásároljatok be együtt és felezzétek a költségeket. Vagy ne egyél nála. Megkérdezted, miért eszik ilyen kajákat? Lehet, ezt szereti és fel sem merül benne, hogy te nem, mert sosem mondtad neki! Egyébként én nem mit szólnék, hanem nem ennék. De tök alapvető lenne, ha mész és tudja, mit szeretsz, akkor vesz olyan kaját. De ez oda-vissza kell, hogy működjön.
2017. jún. 18. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem mindegy, hogy 100 ft-ért veszed a kenyeret vagy 400-ért kilóját, nekem aztán nyolc. Azóta nem akadok fen ilyen dolgokon amióta rájöttem, hogy qrva mindegy mit eszek, drágát vagy olcsót, minőséget vagy silányat akkor sem tudom bevinni a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat megfelelő mennyiségben a szervezetembe és gondjaim vannak.
2017. jún. 18. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:
mert pl hogy lehet hogy kevés pénze van? erre nem gondoltál még?
2017. jún. 21. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!