Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a barátotok...

Mit szólnátok, ha a barátotok minden kajából a legolcsóbbat venné meg?

Figyelt kérdés

Ha barátomnál vagyok, az a gond, hogy mindig silány minőségű kaják vannak. Kenyérből pl mindig a legolcsóbbat veszi, tescós kenyeret. Kicsivel többet fizetne, akkor nem hogy finomabb, de jobb minőségű is lenne.

De más kajákkal is ez van, mindenből a legolcsóbba veszi.

Na most a spórolással szerintem nincs baj, sőt, angyon jó dolog, én is spórolni szoktam, de azért mindenen nem lehet szerintem. Az élelmiszer az pont olyan dolog szerintem, amiből megéri megvenni a minőséget, mert az egészségünk múlik rajta. Meg persze finomabb is.

Akkor még érthető a dolog, ha valaki nem engedheti meg magának anyagilag a jobb minőségűt, de nála azért nem erről van szó.

2017. jún. 17. 22:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

mi a baj a tesco kenyérrel?

a tigris cipójuk napokig friss marad

kérdezted tőle, hogy miért veszi minidig a legolcsóbbat? mit felelt?

2017. jún. 17. 22:52
 2/16 anonim ***** válasza:
10%
Pedig legjobban s hasán tud spórolni az ember, azzal hogy szemetet eszik.
2017. jún. 17. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Ja, a teszkós tigriscipónál nemsok jobb kenyérféle van.
2017. jún. 17. 23:17
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is a kedvencem a tigris cipó, 100 forint és baromi jó, ne szidd emiatt :)
2017. jún. 17. 23:38
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
lehet, hogy az ízlésetek nem egyezik
2017. jún. 17. 23:54
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

Semmit.

Ha vendégségben vagyok, nem kritizálom meg, amivel megkínálnak.

2017. jún. 18. 00:12
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
És akkor az én kérdéseim: mi közöd hozzá, hogy ő mit vesz? És ez a "minőség=egészségÉS/VAGYfinom" duma... ugye ezt te sem hiszed el? Gondolkodj már, hogy lehet akármilyen minőségi egy áru, ha pl. műanyag csomagolásban van. Gondolom, te vagy az is, aki azt hiszi, hogy a sónak van lejárati ideje... megsúgom, a sónak nincs... a csomagolásét látod! Eszem az eszed!
2017. jún. 18. 00:35
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer ettem tigris cipót a tescóból és a legjobb! A péksütijük is jobb, mint az auchanos!
2017. jún. 18. 06:36
 9/16 anonim ***** válasza:
59%
Mi ha nem zsömlét veszünk akkor tescos kenyeret mert ezt eszi meg család és finom.nem kell mindenből drágát venni.
2017. jún. 18. 06:47
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Miért, a drága feltétlenül jobb? Mondj még példát, mert a kenyér pont nem jött be teljesen :)
2017. jún. 18. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!