Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit igyak hogy ne részegedjek le?

Mit igyak hogy ne részegedjek le?

Figyelt kérdés

Holnap megyek buliba , de nem akarok berúgni csak egy kicsit.. Mert akkor a szüleim többet nem engednek el, amugy sem inni megyek.

Arra gondoltam hogy előtte jol bekajalok viszek magammal ropit , és csak pát sört iszom ez így jo? Vagy inkabb vmi long drinket igyak?

16/f

2017. jún. 9. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Túl sokat enni előtte nem ajánlatos, mert az fokozza az álmosságot. Viszont zsíros étel ill. csokoládé bevonja a gyomorfalat zsírral, ami lassítja a gyomorfalon át az alkohol felszívódását. Szénsavas szeszes ital (pl. sör) fokozottan hatásos, mert a széndioxid tágítja a gyomorfal ereinek tágasságát, így fokozódik az alkohol felszívódása. Legjobb, ha nem iszol szeszesitalt. Ha meg gyakorlatod sincs benne, akkor nem veszed észre magadon, hogy mikor elég az elég.
2017. jún. 9. 09:17
 2/9 anonim válasza:

Ha a társaság előtt kínos lenne nem-inni, akkor igyál alkoholmentes sört, de a többieknek ne mondd meg, hogy alkoholmentes.

Amúgy meg egyél előtte valamilyen nagyon olajosat.

2017. jún. 9. 09:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Szoktam iszogatni , tudom magamrol hogy ha mar 2-3 italt keverek mar k.o szoval keverni tuti nem fogok.
2017. jún. 9. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Minek iszik alkoholt, aki nem akar bebaszni? Igyál valami virgin koktélt.
2017. jún. 9. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Lol. Milyen tanácsok ezek?

#1-es szerint akinek nincs tapasztalata ne igyon. De akkor sose kezdhet el inni valaki...

Igyál sört nyugodtan. Az nem itatja magát és nem is hat lassan. A koktélokkal, likőrökkel, édes cuccokkal az a baj, hogy nagyon itatjuk magukat.

A töményekkel tudjuk mi a probléma.

Legjobb a sör neked :)

20/f

2017. jún. 9. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Sört, de abból se sokat.

Ha úgy érzed, hogy már van hatása, akkor inkább válts üdítőre.

2017. jún. 9. 10:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat :)) ha valaki buliba megy annak miert is lenne kotelezo berugni?

Nem szeretnék k.o lenni ugy hogy nem emlekszem semmire.. Volt mar olyan es rossz vege lett sajnos.. Rongaltam na mindegy

Én is a sörre szavazok , felórànként 1 et eliszogatok. Koszi megegyszer :)

2017. jún. 9. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Igyál közben sok vizet, és szénsavmentes üdítőt, gyümölcslevet. Ropit is érdemes rágcsálni közben.
2017. jún. 9. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Vizet, teát, gyümölcslét.
2017. jún. 9. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!