Mit igyak hogy ne részegedjek le?
Holnap megyek buliba , de nem akarok berúgni csak egy kicsit.. Mert akkor a szüleim többet nem engednek el, amugy sem inni megyek.
Arra gondoltam hogy előtte jol bekajalok viszek magammal ropit , és csak pát sört iszom ez így jo? Vagy inkabb vmi long drinket igyak?
16/f
Ha a társaság előtt kínos lenne nem-inni, akkor igyál alkoholmentes sört, de a többieknek ne mondd meg, hogy alkoholmentes.
Amúgy meg egyél előtte valamilyen nagyon olajosat.
Lol. Milyen tanácsok ezek?
#1-es szerint akinek nincs tapasztalata ne igyon. De akkor sose kezdhet el inni valaki...
Igyál sört nyugodtan. Az nem itatja magát és nem is hat lassan. A koktélokkal, likőrökkel, édes cuccokkal az a baj, hogy nagyon itatjuk magukat.
A töményekkel tudjuk mi a probléma.
Legjobb a sör neked :)
20/f
Sört, de abból se sokat.
Ha úgy érzed, hogy már van hatása, akkor inkább válts üdítőre.
Koszi a valaszokat :)) ha valaki buliba megy annak miert is lenne kotelezo berugni?
Nem szeretnék k.o lenni ugy hogy nem emlekszem semmire.. Volt mar olyan es rossz vege lett sajnos.. Rongaltam na mindegy
Én is a sörre szavazok , felórànként 1 et eliszogatok. Koszi megegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!