Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen italt igyak?

Milyen italt igyak?

Figyelt kérdés

Szeretnék megszeretni valami elegánsabb női italt, eddig szinte semmit nem ittam. Viszont vacsorák alkalmával jo lenne valamit kortyolgatni ,ami tenyleg finom.. Remélem nem eselytelen találni valamit, egyébként nekem nem finomak.

Ritkan vodka-ananászt szoktam inni, mert az nem keserű.

Mit ajánlanátok?

2017. máj. 17. 12:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy női ital.

Ha édes italokat keresel, igyál likőröket.

2017. máj. 17. 12:22
 2/14 A kérdező kommentje:

Úgy értettem ,valami bor fajta pl..

És azért egy felest lehúzni nem épp nőies. :)

2017. máj. 17. 12:40
 3/14 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne női ital? Ott a Martini vagy az Aperol Spritz vagy esetleg a Hugo. Én nem láttam még hogy férfiak ilyet ittak volna.

Mondjuk én ezek közül egyiket sem szeretem max a Hugot. Vagy Rozé fröccs hosszú lépés mert a bort se szeretem.

Én inkább vizet kortyolgatok vagy valami üditőt :D :D

2017. máj. 17. 12:42
 4/14 anonim ***** válasza:

Bort ne "húzz fel" semmivel, maximum jó minőségű, annak való fehérbort vagy rozét szódával, és nem ásványvízzel.

Alapvetően nem hiszem, hogy neked való a borok a leírásod alapján. Igyál likőrt, vagy édes koktélokat, esetleg ginfizzt stb.

De nem értem, miért kell az alkoholivást erőltetni.

2017. máj. 17. 12:44
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

#3 Azért, mert az ízlés nem nem, hanem egyénfüggő.

Én pl. csontszáraz, markáns italokat iszom, mégis nő vagyok.

2017. máj. 17. 12:46
 6/14 anonim ***** válasza:
És te most miről beszélsz? Már ne haragudj. Azért írtam ezt mert általában ezeket hívják "női italnak". Egy whisky-t nem nagyon szoktak tudtommal.
2017. máj. 17. 13:14
 7/14 anonim ***** válasza:
59%

Arról beszélek, hogy a "női ital", mint olyan, hülyeség.

A kérdező másra kíváncsi: valamire, ami számára elég édes, nem alkoholízű.

2017. máj. 17. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Ne légy már hülye, le van szarva, hogy mit, minek hívnak a köznyelvben. Tényleg nincs olyan, hogy női ital, mindenki igya azt, ami neki ízlik, és kész. És ha a kérdezőnek majd a kóstolások után a whisky jön be, akkor igya azt, és kész.
2017. máj. 17. 13:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet így megállapítani kérdező. Mindenkinek más az ízlése, így mindenkinek más jön be.

Mivel írod, hogy nem szereted a keserű italokat, így leírom, hogy szerintem mi az, ami esetleg ízelhet neked.

- Vörösbor és Rozé

Ezek nekem ízlenek, keserű íz nem érezhető bennük. Mindenképp édeset válassz. Egy jó édes Rozé biztos vagyok, hogy elnyerné a tetszésedet.

- Csokoládélikőr

Csokoládés, krémes íze van. Az utóízén minimálisan ugyan érződik az alkohol, de elhanyagolható. Egy próbát mindenképp megér.

- Hubertusz

Édeskés, kicsit savanyú, összetett ízű ital, egy próbát megér.

- Vodka koktélok

Általában nincs alkoholos ízük.

- Egyéb koktélok

Sajnos nem vagyok annyira jártas koktél ügyben, de biztos vagyok benne, hogy találsz magadnak valót.

2017. máj. 17. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, könyörgöm: ne szokasd magad a cukrozott édes borokra! Igyál inkább likőröket, koktélokat, bármit.

Csak édes "bort" ne ...

2017. máj. 17. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!