Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen italt igyak?

Milyen italt igyak?

Figyelt kérdés

Szeretnék megszeretni valami elegánsabb női italt, eddig szinte semmit nem ittam. Viszont vacsorák alkalmával jo lenne valamit kortyolgatni ,ami tenyleg finom.. Remélem nem eselytelen találni valamit, egyébként nekem nem finomak.

Ritkan vodka-ananászt szoktam inni, mert az nem keserű.

Mit ajánlanátok?

2017. máj. 17. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És te mit hülyézel? Vegyél már vissza. Neked attól mi bajod lesz ha én ezeket női italnak hívom?
2017. máj. 17. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
31%
Igen, a sztereotípiák mindig sértik a fülemet, és aki ilyenekben hisz, az hülye. Ez remélhetőleg elég magyarázattal szolgál.
2017. máj. 17. 13:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom ,hogy vita kerekedett ebből a kérdésből. Tudom ,hogy női ital, mint olyan nincs. Valóban erre lettem volna kíváncsi, hogy mi az ami nem keserű és el lehet kortyolgatni évente kétszer egy vacsi mellett. A csoki likőrt és társait már kóstoltam, de az ugye par korty..nem mint pl 1 deci bor. Az édes Roset ki fogom próbálni, köszönöm.

Mindenki válaszát köszönöm!

( abszolút nem erőltetés, tényleg évi max 2 alkalom nalam az ital fogyasztás)

2017. máj. 18. 01:51
 14/14 Vanitas válasza:
Én nagyon szeretem az édes bort,vagy a Baileys is finom meg a csokilikőrök.
2017. máj. 19. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!