Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Krumlipüré maradékom van....

Krumlipüré maradékom van. Milyen vacsit lehetne készíteni belőle valami "tuningolással"?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Krokettet, lángost, hercegnő burgonyát.
2017. máj. 23. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

krumplis tészta = grenadiermarsch

krokett

krumpli fasírt

krumplis lángos

núdli, mákos-diós-prézlis...

2017. máj. 23. 15:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, zöld pacsi ment. Burgonyfasírt a befutó.
2017. máj. 23. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig összekeverem liszttel és túróval, olyan arányban, hogy szépen összeálljon, ne essen szét (szóval darabosan nem szerencsés), kis lepénykéket gyúrok belőle és kevés olajon gyorsan kisütöm. Szerintem nagyon finom, pár szemtől bőven jól lehet lakni. Kívül ropogós lesz, belül krémes. De fogyókúrázóknak nem ajánlom. :)
2017. máj. 23. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Süss vajon pár szelet csirkemellet 3-4 percig oldalanként.

Szedd át egy tűzálló tálba sorba fektetve. A krumpliba keverj el 2 tojás sárgáját, majd add hozzá a kemény habbá vert fehérjéket. Fűszerezd ízlésed szerint, és kend el egyenletesen a húsokon.

Tedd a sütőbe addig, míg a krumplipaplan szépen meg nem pirul.Extra finomság hozzá vagy befejezés előtt még megszórni reszelt (füstölt )sajttal és még 1-2 percig pirítani, vagy sütni a tetejére ,lisztbe forgatott karikára szelt ropogós hagymát. Ezt a ropogós hagymakarikát tálaláskor kínáljuk hozzá.

Ha csak a krumplit akarod átalakítani, arra egész jó ötleteket írtak mások.

2017. máj. 23. 16:46
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Köszi, aranyos vagy, rendes tőled, hogy vissza pontoztál. Láttam, hogy valaki ismét csípőből tüzelt.
2017. máj. 23. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Kedves 6-os, akkor meséld már el a magas elvárt pontszámodért cserébe, hogy hogyan is csinálsz krumplipüréből krumplistésztát.
2017. máj. 23. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

2-es, akárhogyan is néze, a Grenadiermarschnak köze nincs a krumplis tésztához, de ne érdekeljen :D

[link]

Kérdező: só-bors, aztán zsíron lepirítanám és szalonnával-tejföllel enném (kicsit módosított krumplikása)

2017. máj. 23. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

A maradék krumpli pürét felmelegítem, és a kifőzött kocka tésztával összekavarom, só-bors.

De ha nektek ez így nem jó, tanuljátok már meg végre, hogy ízlések és pofonok között vannak különbségek.

Ráadásul olyan választ pontoztatok le tök nullára, amelyben nem csak egyedül ez a javaslat szerepelt. Sőt, a kérdező pont az általam felsoroltak közül választott!

Nem kellene rögtön valakinek az egész válaszát lenulláznotok, csak azért, mert ti valamit másként csináltok! De ha nektek a lelketek ettől megnyugszik... sajnálom, hogy ilyen kevéssel beéritek.

2017. máj. 24. 07:19
 10/10 anonim ***** válasza:

7-esnek! Így szoktam csinálni a krumplis tésztát!

[link]

2017. máj. 24. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!