Egy üdítő italra az van ráírva, hogy felbontás után hűtve tarolando hűtő szekrényben és én csak másnap raktam be a hűtőbe lehet valami bajom tőle!?
Figyelt kérdés
Ilyen rostos gyumolcsital.2017. máj. 17. 15:43
1/12 anonim válasza:
Ha szerencséd van, még működik. Kóstold meg mindig.
2/12 A kérdező kommentje:
Mire érti azt,hogy ha szerencsém van még működik!?
Mi működik!?
2017. máj. 17. 15:56
4/12 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod.
A barátom sem teszi hűtőbe. 2 hét alatt fogy el nála egy dobozos narancslé, vagy bármilyen rostos gyümölcslé.
És még sosem lett tőle baja, sőt meg sem romlott annyi idő alatt az üdítő.
5/12 anonim válasza:
Kóstold meg, ha nem érzel rossz ízt, akkor semmi baja.
6/12 A kérdező kommentje:
Ez a Cappy palackozott rostos gyumolcsital.
2017. máj. 17. 16:20
7/12 A kérdező kommentje:
Milyen ízű ha rossz ízű és romlott!?
2017. máj. 17. 16:21
8/12 anonim válasza:
Ha eltér a felbontáskor érzett illattól és íztől akor elkezdett romlani. Ha cefre szerű (erjedt)szagot érzel vagy szokatlan ízt már ne fogyaszd el.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy nem tudok különbséget tenni.
Aztán lehet hogy romlottan ittam meg.
Habár az van ráírva a flakonra hogy 2017-05-20-ig jó! csak hogy nem raktam be a hűtőbe felbontás után.
2017. máj. 17. 16:35
10/12 anonim válasza:
nem fogsz belehalni, nyugi. ennyi idő alatt nem hiszem, hogy beadta volna a törölközőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!