Szerintetek a Pringles chips gluténmentes? Olvastam hogy van benne búzakeményítő, de azért megkérdezem.
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 16:36
1/6 anonim válasza:
Én gluténmentes diétát tartok, heti szinten kb egy pringles bemegy. Nem volt baj tőle, ha aggódsz érdemes megkérdezni egy orvost, hogy te eheted e.
(21/L)
2/6 anonim válasza:
Ne tüdőzd le, és semmi bajod nem lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Első köszi a válaszodat :)
Második letüdőzni hogy lehetne egy chipset?:D
2017. máj. 18. 16:24
4/6 anonim válasza:
Hát azt pontosan én sem tudom, de az Egészség > Dohányzás rovatban általában dolgok elszívásáról szoktak kérdezni :)
5/6 anonim válasza:
Olvasd el a hátulján, hogy tartalmaz-e az összetevői között. 100%-ig biztosan nem gluténmentes, szennyeződhet vele simán, de ha nem vagy annyira érzékeny a gluténra akkor semmi bajod nem lesz tőle. Chio Chips meg Lays is csak krumpli, miért lenne benne glutén, de leírták csomó helyen, ha írsz nekik e-mailt akkor is azt válaszolják, hogy nem tartalmaz glutént közvetlenül, de akkor sem gluténmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!