Ha valaki szereti az ilyen kajákat szerintem mindegyiket érdemes kipróbálni. A füstölt lazac nekem bejön én valószínűleg azt próbálnám ki, a natúr nyers hal nem az én világom és a rizs sem, az alga meg pláne nem.:D Azért füstölve megkóstolnám ha már elém tennék.
2017. ápr. 26. 07:23
2/8 anonim válasza:
A füstölt lazacot pizzán vagy szendvicsen szeretem, a sushi lényege szerintem a friss, nyers íz. Számomra értelmezhetetlen az omlettes is.:-) A füstölt lazac értelemszerűen füstös és sós ízű, állaga tömörebb, mint a nyersé.
2017. ápr. 26. 08:21
3/8 anonim válasza:
Asszem én nyers sushit szoktam enni és az a kedvencem. Megkóstoltam az omletteset is, féltem tőle de végül finom volt :). Szerintem próbáld ki a nyers sushit.
2017. ápr. 27. 07:18
4/8 anonim válasza:
Szerintem kezd a füstölt lazacossal. Utána jöhet a nyers. Ehhez nem mindenkinek van nyomra. Nem az íze miatt, hanem a tudat miatt, hogy nyers hal. Az omlettes szerintem nem autentikus japán étel.
2017. ápr. 27. 12:55
5/8 anonim válasza:
Szerintem kezd a nyerssel, majd jöhet a füstölt!
Én imádom mind2-t! :)
2017. máj. 1. 23:46
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
A füstöltet kipróbálom majd, a nyersre még lehet kicsit győzködni kell magam.
Mindig mondják az "ezt, meg azt lehet elkapni" a nyershaltól és el tud bizonytalanítani. ://
Egyébkét a Wasabiban próbálnánk ki, ahol gondolom azért szigorú ellenőrzések vannak, illetve van ismerős, akik rendszeresen ott esznek. :)
Esetleg valaki próbálta már azt az éttermet?
2017. máj. 2. 01:57
7/8 anonim válasza:
Rendeltem párszor onnan, máshol voltam running sushi-helyen. Közepesnek mondanám a Wasabit, fertőzéstől viszont nem kell félned, nugodtan ehetsz nyers halasat is. Az tény, hogy nem mindenkinek ízlik, én a magam részéről imádom.:-)
2017. máj. 2. 07:57
8/8 anonim válasza:
Az omlett igazából tojáslepény. Fincsi amúgy.
Én is füstölt lazaccal kezdtem, nem tudom, nekem az bacon ízű volt.
Azóta kb csak nyers lazacosat eszem. Állagban különbséget nem fedeztem fel.
A vörös tonhalas még az, amit imádok, konkrétan szexelni tudnék vele, olyan finom. 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!