A szalámi és a gépisonka hány %-a hús, és a többi mi?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 18:11
11/12 anonim 



válasza:





Nekem pedig van olyan könyvem, amiben gyerekeket süt egy boszorkány a kemencében. Attól hogy valaki leírja, nem válik szükségképpen igazzá. Sokkal hitelesebb lenne a forrás, ha egy húsipari szakkönyvet, vagy receptúra gyűjteményt linkeltél volna.
Azért írtam hogy a vérnek semmi értelme, mert nem lenne előnye csak hátránya. A vér az állat leggyorsabban bomló szövete. Macerás a gyűjtése, tárolása felhasználásig még nehézkesebb. Rontja a kész termék eltarthatóságát. Ezért csak olyan termékbe rakják bele, amiből hiányozna. Amennyire én tudom, csak egy ilyen van, a véres hurka.
12/12 anonim 



válasza:





Értem. Akkor legyen neked igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!