Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen, új ételeket lehetne...

Milyen, új ételeket lehetne elkészíteni?

Figyelt kérdés
Pl.: Túróleves gyümölcsöökel, spagettis palacsinta paradicsomszósszal...
2010. máj. 13. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi az a túróleves? Még sose hallottam.
2010. máj. 13. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Ha új ételelet akarsz készíteni,akkor a hozzávalóknek passzolni kell egymáshoz,mégha szokatlan ízeket is teszel bele.

Túróból nem lehet leveszt készíteni.De ha miondnáron a gyümölcsöt és a túrót akarod párosítani,akkor legyen gyümölsleves túrógombóccal. Az is szokatlan,de nem feltétlen rossz.

A másikat valahogy úgy tudnám elképzelni,hogy a palacsintákat megtöltöd sajttal,vagy hússal,a kifőzött spagetti tetejére teszed,ráöntöd a paradocsomszószt és átsütöd a sütőben. Én azért nem próbálom ki egyiket sem.

2010. máj. 13. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Én kitaláltam egy új bundáskenyeret...

De a szabadalom az enyém :)

Egy zsemlyét megszikkasztasz és felvágod tortaszerüen, a közepébe nyomsz egy kis darab mackósajtot (kb Egy körömnyit) ami lehet akár ízesitett is..

Az egészet izlés szerint beforgatod füszerpaprikába, vagy ilyen sültcsirke füszersó keverékbe vagy más ízűbe, aztán beforgatod még reszelt fokhagyma és gyömbérgyökér keverékébe.

Ha ezek már mind jól rátapadtak akkor jöhet a tojás, aztán bele a forró zsírba!

Próbáld ki! Isteni finom!

V. Zoltan 28F

2010. máj. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!