Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Porcogó vagy Cincogó?

Porcogó vagy Cincogó?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársamnál ebédeltem tegnap, és amikor ettük a csirkét, az osztálytársam megszólal, hogy ő nem szereti a cincogót(a csont végén lévő átlátszó anyagot).Én jól kinevettem, mert azt hittem hülyéskedik, de később kiderült, hogy nem.Mondtam neki, hogy fogadjunk 1000 forintba, hogy azt porcogónak hívják, ő bele is egyezett.Majd odamentünk a szüleihez és megkérdeztük őket.Ők azt mondták, hogy az cincogó, mert amikor megrágod cincogó hangot ad ki és még magyarázták nekem, hogy ha fogadtunk akkor illik is betartanom.(Én persze odaadtam, mert nem akartam vitatkozni velük).Mikor hazaértek elmondtam szüleimnek és azt mondták, hogy követeljem vissza a pénzem, mert jól átvertek.Szerintetek mit kellene csinálnom?, illetve Kinek van igaza?
2017. ápr. 15. 16:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor vissza kell lőni amit mondtak, hogy ha fogadtatok, akkor azt illik betartani. Adós fizess. Meg kell őket alázni.

Te 100 helyről tudod igazolni az igazadat, ők nulla helyről az övéket.

Az ilyen embereket, mint az osztálytársad, meg a szülei, (sok ilyennel fogsz még találkozni az életben) a legjobb kizárni az életedből.

Ne legyél kapcsolatba velük, ne beszélj hozzájuk, semmi.

Hidd el, hosszú távon megéri.

Így többnyire olyan emberek fognak körülvenni, akikkel jól érzed magad, és boldogabb lesz az életed.

2017. ápr. 17. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!