Aggódom. Nem lesz bajom attól, hogy üvegdarabok voltak az elfogyasztott krumplin?
(Illetve, ezt kérdezhetném a családom nevében is.)
Összetört az edény, amelyben eredetileg volt, és a nagybátyám átpakolta egy másikba, viszont nem tűnt fel neki, hogy maradtak rajta kisebb darabkák.
Éreztük, hogy néhány esetben "morzsolódott" a fogunk alatt. Ugye, nem okoz belső bajt?
Jó nagy hülyeség/igénytelenség volt megenni.
Gratulálok.
Ez ugye csak egy silány vicc akar lenni?
Mert ha ez komoly, akkor az emberiség megérett a pusztulásra.
:-(
# 16/16 Időpont ma 19:22
Ha meg nem írja meg, akkor tudhatjuk mi lett.
:-)
Nekem az tetszik, hogy feltesz egy kérdést, mindenki UGYANAZT válaszolja (ilyen egyetértés ritkán van itt), erre ő meg vitatkozik.
Ha jobban tudja, minek kérdez?
Nincs semmi bajunk, tehát a túlértékelt válaszolók Tévedtek.
Mindig is óvatosan kezeltem az ilyen "dolgokat", viszont a múltkori esetnél lelki terrorban tartott a nagybátyám. Általában agresszíven erőlteti az adott étel elfogyasztását. Gondoltam, most is hasonló lenne a reakciója. Miközben ettem, majdnem szétvetett a tehetetlen düh és aggódás, és több alkalommal is elmentem WC-re kiköpni. Tudom, az lett volna a logikus cselekvés, hogy az elején nemet mondok, de az érzelmi sakkban tartás felülkerekedett mindezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!