Lisztérzékenyeknél hogyan jelentkeznek a tünetek? És az elfogyasztott étel után mennyi idővel?
Figyelt kérdés
Mindenkinél ugyanolyan tüneteket produkál?#lisztérzékenység #glutén-intolerancia
2014. febr. 4. 12:32
1/2 anonim válasza:
Sok tünete van, van akinek egyáltalán nincs.
És nem feltétlenül a kaja után leszel rosszul( persze az is lehet),de lehet h csak napok múlva.
2/2 anonim válasza:
Nekem régebben csak az tűnt fel, hogy ha ettem bármit, ami gluténes, akkor másnap tuti, hogy nem tudtam vécére menni. De csak akkor. Később már közvetlenül étkezés után az alkaromon belül, ill. a felkaromon belül is nagyobbacska területen kipirosodott és nagyon viszketett a bőröm. Ha nem eszem semmi olyat, akkor ezek a tünetek nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!