Adjatok tippeket! Milyen ételektől, étel kombinációktól kaphatok gyomorrontást?
Figyelt kérdés
Már ettem egy túrórudit, csokit meg szalámis kenyeret.2014. jan. 29. 18:06
1/8 anonim válasza:
chips+csoki+ropi+bubis narancs+cola+valamilyen szendvics.talán ez jó lesz.de minek kell neked gyomorrontás?
2/8 anonim válasza:
Egyén függő.
Ha jó az emésztésed, semmitől (ami nem romlott) nem lesz gyomorrontásod.
Én pl bármit, szó szerint, bármit bármivel meg tudok enni, csak a gusztustalanság szab neki határt, de hogy gyomorrontásom legyen... lehetetlen!
3/8 anonim válasza:
"Ha jó az emésztésed, semmitől (ami nem romlott) nem lesz gyomorrontásod. "
Anyósomnak még a romlott sem árt!!! Néha észrevesszük, hogy megeszi a megforrt húslevest, a megbüdösödött húst, stb és semmi baja.
4/8 A kérdező kommentje:
Na kérem. Ettem házi uborkát(olyan savanyú volt, hogy a leve hogy csípte a torkom) gumicukrot, 2 pohár langyos vizet, 1 pohár meleg tejet, paradicsomot.
De mért nincs még hatása? Komolyan mondom, ha reggelre jól leszek, akkor megeszem a romlott paradicsomot, vagy eszek élesztőt.
2014. jan. 29. 20:18
5/8 A kérdező kommentje:
Hmm... lehet,hogy azért nem volt hatása még, mert tele volt a gyomrom. Mostanra kiürült, úgyhogy megpróbálom a ketchup+uborka+tej triót. Majd tudósítok.
2014. jan. 29. 23:03
6/8 anonim válasza:
Konzerves halmájat egyél de úgy hogy az összes olajat amiben a máj volt edd meg kenyérrel. Plusz erre egyél 2 db főtt tojást és egy adag görög salátát. Ettől nekem pár hete szó szerint egész éjjeli hányás és 38 feletti lázam lett. Pedig nem volt romlott semmi az ziher, figyelek ilyenre ugyanis finnyás vagyok.
7/8 anonim válasza:
Vagy nagyon sok olajat egyel, vagy romlott hust, tejtermeket.
8/8 anonim válasza:
Babgulyás savanyú uborkával. Utána egy kanál zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!