A gumicukor tényleg disznó bőrből van?
Azt mondta nekem az egyik haverom hogy abból van.
Könyörgöm mondjátok hogy nem igaz!
Állati eredetű anyag van benne, de nem úgy kell elképzelni ahogy a riogató képeket szokták terjeszteni egy halom leölt állat csontjával. Megfelelő feldolgozás és kivonási eljárás végén persze az eredmény ugyanaz, benne lesz az állat.
De szerintem te inkább nem is akarod tudni hogy mit eszel, mert az élelmiszeripar rengeteg olyan forrást alkalmaz amit önmagában undorítónak és fogyaszthatatlannak gondolsz.
Ezer ilyen dolog van még.
Miért így állítanak elő egy csomó élelmiszert?
Növényi eredetüket nem tudnak?
Vagy csak Magyarországon va így?
Ajánlom a cikk alatti hosszú kommentet is, főleg a vegán-szemszög ("nem ezek meg valamit ami szenvedést okozott egy élőlénynek-szemellenzősség") miatt. Az állat azért van, hogy megegyék, a tested pedig úgy működik hogy szüksége van azokra az anyagokra amik a húsban vannak és mással nem helyettesíthetőek.
Ahogy előbb is írtam: van benne állati eredetű anyag, de nem disznóbőr. Amúgy egy vega nem eszik zselatint? Nem csak a vegánok?
Aranyáron létezik vegán gumicukor, ha mindenképp erre vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!