írnátok érdekes nevű ital és étel recepteket melyeket könnyedén elkészíthetek? ( semmi különleges hozzávalókkal melyeket nehezebb beszerezni! )
Figyelt kérdés
- előre is köszönöm!!!2010. máj. 8. 09:42
11/15 anonim válasza:
Milyen értelmes választ vársz még? Belinkeltem neked egy receptet, amit az elsőtől kérdeztél? Ez nem elég hasznos válasz? A barátfüle jutott még eszembe, mint vicces étel, de ennek a receptjét már keresd meg magadnak. De a főzéshez kérd anyukád segítségét, 10 évesen még ne használd egyedül a tűzhelyet:)))) Tudod, akinek nem lehet segíteni, annál kár erőlködni. Hüjjjjjjeeeee...........
13/15 anonim válasza:
Most minek hordod így fenn az orrod? Egy receptet a neten megkeresni tényleg nem olyan bonyolult dolog ám. Komolyan nem értem, hogy minek szólogatsz még vissza, amikor már leírták, hogy kell megcsinálni, de ezt magad is megkereshetted volna.
14/15 anonim válasza:
Köszi, hogy küldtél magadról képet, sokkal aranyosabb vagy, mint amennyi eszed van...:)))))))))))
15/15 anonim válasza:
vicces nevű italok:
- sex on the beach - vodka, barack likőr, narancslé, áfolyalé, narancs szelet
- bloody mary - paradicsomlé + vodka
- krampampuli - cukorral kevert, fűszerezett pálinka, melyet fogyasztás előtt rövid időre meggyújtanak
pontos összetevőket, arányokat, elkészítési módot nem tudom, keresd meg a google-ban vagy tedd fel külön kérdésként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!