Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » írnátok érdekes nevű ital és...

írnátok érdekes nevű ital és étel recepteket melyeket könnyedén elkészíthetek? ( semmi különleges hozzávalókkal melyeket nehezebb beszerezni! )

Figyelt kérdés
- előre is köszönöm!!!
2010. máj. 8. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Milyen értelmes választ vársz még? Belinkeltem neked egy receptet, amit az elsőtől kérdeztél? Ez nem elég hasznos válasz? A barátfüle jutott még eszembe, mint vicces étel, de ennek a receptjét már keresd meg magadnak. De a főzéshez kérd anyukád segítségét, 10 évesen még ne használd egyedül a tűzhelyet:)))) Tudod, akinek nem lehet segíteni, annál kár erőlködni. Hüjjjjjjeeeee...........
2010. máj. 8. 14:14
 12/15 A kérdező kommentje:
14:14-es válaszolónak [link]
2010. máj. 8. 18:50
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Most minek hordod így fenn az orrod? Egy receptet a neten megkeresni tényleg nem olyan bonyolult dolog ám. Komolyan nem értem, hogy minek szólogatsz még vissza, amikor már leírták, hogy kell megcsinálni, de ezt magad is megkereshetted volna.
2010. máj. 8. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
Köszi, hogy küldtél magadról képet, sokkal aranyosabb vagy, mint amennyi eszed van...:)))))))))))
2010. máj. 8. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:

vicces nevű italok:

- sex on the beach - vodka, barack likőr, narancslé, áfolyalé, narancs szelet

- bloody mary - paradicsomlé + vodka

- krampampuli - cukorral kevert, fűszerezett pálinka, melyet fogyasztás előtt rövid időre meggyújtanak

pontos összetevőket, arányokat, elkészítési módot nem tudom, keresd meg a google-ban vagy tedd fel külön kérdésként :)

2010. máj. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!