Milyen szendvicseket ismertek a szokásos vaj-szalámi-zöldség kombináción kívül?
Figyelt kérdés
Elég sok szendvicset készítek a férjemnek mikor dolgozni megy, és szeretném kicsit változatosabbá tenni.2010. máj. 7. 13:45
1/8 anonim válasza:
teljes kiőrlésű kenyér
+ körözött + sajt + újhagyma
vagy
+ fokhagymás túró + füstölt tarja + uborka
vagy
+krémsajt + uborka + téliszalámi
bagel
+ lazac + saláta + krémsajt
vagy
saláta + krémsajt + csirkemell/csirkemellsonka + mangó chutney
vagy
tortilla
+ saláta+paradicsom + fokhagymás tejföl + sült csirkedarabok + mozzarella
vagy
+ fokhagymás krémsajt + sült marhahúscsíkok + paradicsom + uborka
vagy
mustár + paradicsom + lilahagyma + sültcsirke
vagy
zsemle
rántott hússal + mozzarellával + krémsajttal + paradicsommal
vagy
+rántotta+hagyma+paradicsom
vagy
+tojáskrém + uborka
2/8 anonim válasza:
csinálj körözöttet (túróból)tegyél rá friss zöldséget-saláta,retek,paradicsom. vagy próbálj ki valamilyen tonhalas kenőt-vaj vagy sajt konzerv tonhallal kikeverve. tojásos kenő- főtt tojás,uborka lereszelve, puha vajjal kikeverve,fűszerezd-só,bors,fokhagyma,petrezselyem. vagy töpörtyűs: a töpörtyűt főtt tojással húsdarálón ledarálod és fűszerezed. szalámi helyett használj füstölt húst,szalonnát,kolbászt,csibemellet natúr megsütve,különféle sajtokat melyre ha sütsz egy tükörtojás és még melegen rá teszed a sajtra,finoman összeolvad,így isteni lesz.
3/8 Victory82 válasza:
Szia!Én a páromnak szoktam csinálni "húskrémet".Veszek pápai löncshúst,szerintem az a legfinomabb.Lereszelem nagy lyukú reszelőn,teszek hozzá vajat,reszelek bele vöröshagymát,só,bors és kész is.Mi nagyon szeretjük.Ha van kedved próbáld ki!
4/8 anonim válasza:
vaj, sonka, sajt, almaszeletek :) isteniiii
5/8 anonim válasza:
Csicseriborsókrémmel is nagyon finom a szendvics. Valamint húskrémmel, de én azt a megmaradt húsokból szoktam csinálni (pörkölt, sült hús)adok hozzá margarint, hagymát, sót, borsot, köményt és mustárt. Így nem megy veszendőbe az amihez már nincs kedvünk, így viszont minenki szereti a családban.
6/8 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy először húsdarálón ledarálom a húsokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 9. 01:12
8/8 anonim válasza:
szia! én szoktam kenyér közé hagymás-gombás omlettet tenni, nagyon szeretik a fiúk.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!