Milyen szendvicseket csináljak?
3 napig a kész szendvics nem igazán bírja, még hűtéssel is megváltozik az állaga, íze, hűtés nélkül pedig egyszerűen megromlik.
Amit én tennék: első napra készítenék néhány szendvicset turista felvágott, szalámifélék, hozzá paradicsom, paprika. A többi napra - ha nem lehet majd bevásárolni - csomagolnék zsömlét, kiflit, külön hús- és májpástétomokat, halkonzervet (akár halsaláták is kaphatók, így nem olyan egyhangú a "menü"), zöldséget, gyümölcsöt. Persze így némi evőeszköz is kell (kés és villa a kenéshez, vágáshoz, halkonzervhet), de ez igazán nem foglal sok helyet. Vigyél zacskós italport (pl. bolero), azt csak feloldod egy kis vízben és kész is az üdítő, ha kávézol már, akkor 3in1 instant kávét ajánlok, 1-2 tasak és ez a kérdés is kipipálva.
Igaza van az első hozzászólónak!
Vigyél konzerv nyitót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!