Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen szendvicseket szoktál...

Milyen szendvicseket szoktál készíteni?

Figyelt kérdés
Minden nap szendvicset viszünk munkába, kicsit fel kéne már dobni a választékot.
2011. márc. 6. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

1 zsömle bele 1 szelet párolt csirkemell és valami zöldség (uborka,paradicsom,paprika,stb..)

Vagy: Zsömle+májkrém+felvágott+hagymaa ISTENIIFINOM!!

Vagy valami zöldségeset rakd tele paprika,paradicsom,uborka,stb..vaj+felvágott.

2011. márc. 6. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Körözöttes - kigyó uborkával. Rántott husos, rántott májas, saláta levéllel, fasirtos, egybe fasirtos-szeletbe, tepertő krémes, házi vajkrémes- mindenféle izesitéssel.Zöldségek.
2011. márc. 6. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Halas, halkrémes.
2011. márc. 6. 12:57
 4/5 Offthewall ***** válasza:
55%

"Olaszos": IGAZI Olaszkolbász/szalámi/főtt sonka/ ha van rá pénz pármai, vagy más érlelt(én utóbbit szoktam), házi (zöld)fűszeres vajon, rajta ruccola bőven, pici bors, 1-2 csepp olivaolaj, zöldfüszerek, vékonyra vágott jó érett paradicsom, baguetteben/ciabattánan/császárzsemlében/vagy ami van.

BLT: toast pirítósok között 1 pöpet majonéz, jó sok pirított bacon, paradicsomkarika, jégsaláta(isteni,

egyszerű!)

Bbq csirkés: ezt barnakenyérben szoktam: Barbeque öntettel meglocsolt/pácolt pirított csirkemell/csirkecomb csíkok, esetleg 1-1 csík feta sajt, jégsaláta, paradicsom. Van hogy feldobom a csirkével együtt sült grill zöldség mixxel(paradicsomkarika, hagyma, paprikakarika, kukoricaszemek, répa, ami van...)

Dijoni:baguetteben enyhén pirított mustáros csirkemell, mézes-mustáros öntetből 1 pöpet, és a fent leírt saláták valamelyike.

"sima sonkás" házi jellegű főtt sonkából szoktam, ha nincs délhús/kométa/zimbo csomagoltat szoktam. Császárzsemlét vajkrémmel megkenem, rá 2 szelet sonka összehajtva, tv paprika karikákra vágva, paradicsom és jégsaláta esetleg még rá.

Illetve van hogy panininek csinálom meg azaz megpirítom pl. kontakt grillben az egész cuccot össze. Pl. kiflibe rakok mozzarellát, fűszert, kis paradicsom, ezt bele kontaktgrillbe v vhogy, és kész is a "sült szendvics" mely mégsem pirítós.

15/F(xDDDD)

2011. márc. 7. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
25%

mekkora tarhonya vagy xDD

nna a nagy shééf:DD

15Ł

2011. márc. 26. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!