Tudnátok mondani csökkentett koffein tartalmú nem instant kávékat?
A cikória kávét nem javaslom. Egy rendes kávés nem fog ilyet inni, és annyira pocsék, borzalmas az íze (egyszer próbálkoztam vele), de nem bírtam. Ahogy lefőztem, ment utána azzal a mozdulattal a lefolyóba.
Gratulálok azoknak, akiknek ez megy.
Az Illy-nek van ilyen terméke, ez is ilyen, a leírásban megtalálod, hogy koffeintartalma kevesebb, mint 1,5 %. [link]
Finom, minőségi kávé és ez a márka elég sok helyütt kapható, ennél az árnál azért lényegesen olcsóbban is.
Vagy nézz körül olyan internetes áruházakban, ahol többnyilre ingyenes a kiszállítás (mall. hu teszem azt, ott ha jól emlékszem lehet is kapni, bár egy ideje már nem kerestem). Biztosan van más márkának is hasonló, ha máshol nem, kávéra specializálódott üzletben, webshopban tuti kapni, bár azok, mint ahogy a linkemen is látni fogod, nem éppen olcsó kategóriát képviselnek, mondjuk azt nem tudom, az ár neked mennyire lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!