Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az instant kávéban nincs koffein?

Az instant kávéban nincs koffein?

Figyelt kérdés

Már sokszor voltam olyan helyzetben, hogy kávéval kellett éjszakáznom. Amit észrevettem, hogy az instant kávé nem használ, kb. mintha semmit sem ittam volna.

Ezért merült fel bennem a kérdés, hogy van-e benne koffein? Ugyanis az oldalán sehol sem jelzik, pedig még az energiaitaloknál is feltüntetik.

2012. júl. 30. 04:57
 1/3 doboszoli ***** válasza:

Általában van.

Azt jelzik, ha koffeinmentes.

2012. júl. 30. 06:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne? Az instant meg a fözös között az egyetlen különbség, hogy az instant már meg lett fözve és kiszáritva (természetesen nem ennyire egyszerü, de ez a lényege ez a eljárásnak), a tartalma nem változik

Viszont lehet, hogy a csomagoláson megadott adagolás kevésbé erös, mint amit otthon fözni szoktál. Tegyél valamivel többet a pohárba.

Kávéal nem tüntetik fel, hogy van benne koffein, mert az az alap, hogy igen, csak azt jelzik, ha koffeinMENTES. Az energiaitaloknál azért kell feltüntetni, mert vannnak hasonló csomagolásban sima üditök is.

2012. júl. 30. 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Adagolás kérdése, lehet azt olyan ütősre is csinálni, hogy

megdobogtatja a mellkakasodat:)

A Ricoré viszont csökkentett koffeintartalmú, az biztos. az csak illúziókávé.

2012. júl. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!