Én már ihatok energiaitalt?
Figyelt kérdés
BURN energy-re gondolok mert arra az van ráírva h 14 évtől és én pont 14 vagyok . (koffein:32 mg/100 ml) és ez kb mennyi kólának felel meg? szal akk én ihatok BURN-t??????2012. jún. 14. 13:08
1/16 anonim válasza:
mindegyikben ugyanannyi koffein van körülbelül,ugyhogy mind1 milyet iszol
(a burn szerintem förtelmes izű,és drága)
2/16 A kérdező kommentje:
nálunk le van árazva 180 Ft-ra :)
2012. jún. 14. 13:14
3/16 anonim válasza:
Egy deci ilyen italban kb. annyi koffein van, mint 3 dl kólában, vagy 1/3 dl presszókávéban.
Szerintem ha most iszol ilyet, pont annyira lesz káros, mint később.
5/16 anonim válasza:
Havonta egy kettő nem árt. De rászokhatsz könnyen és az ártalmas, ne úgy gondolj rá, hogy energiát ad és fenn tudsz maradni egész éjjel hanem mint üdítőre.
6/16 A kérdező kommentje:
tom nem is az energia miatt hanem az íze miatt :)
2012. jún. 14. 13:39
7/16 anonim válasza:
én 12 vagyok és kétnaponta iszok energiaitalt àltalában hell strongot ami 38/100ml de most burn van itthon .igyál nyugodtan semmi vajod nem lesz tőle 12/l
8/16 anonim válasza:
13:42 vagyok én sem a hatása miatt hanem az ize miatt szoktam rá
9/16 anonim válasza:
* mármint gondolj rá úgy mint üdítőre. :)
10/16 anonim válasza:
Nem igazán kéne. Iszonyat egészségtelen. De te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!