Miért baj másnak, ha én úgy főzök minden nap, mintha étteremben lennénk?
Itt:
"Pl ma ült hal lesz vacsorára buggyantott tojássalátával"
"holnapra borscs levest tervezek"
A másik kérdésből:
"A kérdező kommentje:
Köszi én ezekre gondoltam, nem tudom, ez elég olcsó-e:
...
Csirkemell nuggetsek (jól írom?) barna rizzsel, savanyúsággal (savanyúság házi)
- maradék
...
Fokhagymás halfilé (fagyasztottra gondolok mindig 1000 ft alatt van) buggyantott tojássalátával (reggel láttam a tévében, hogy bacon szalonnát pirít, rádobja a kalifornia paprikát, félreteszi, mikor kész, közben buggyantott tojást főz. A tányérra salátalevelet tesz, zöldségeket kockáz fel, leönti ezzel az "öntettel" és rá megy a buggyantott tojás
- ill szeretek kísérletezgetni, ezért borscs levest szeretnék főzni csak nem tudom amellé mi illik
# 13/25 Időpont tegnapelőtt 13:53"
Mindössze ebből a kísérteties hasonlóságból gondoltam, hogy ugyanaz a kérdező vagy. Plusz az a lány is naponta főz komplett menüt két főre.:-)
"Az emberek hozzá vannak szokva, hogy egy fél hordónyi ételt megfőznek és azt eszik több napig.."
Vagy félóra alatt összedobnak egy egészséges főzeléket, egytálételt, omletteket, felfújtat, mert nemcsak "leves+második"-ban lehet gondolkodni, esetleg elmennek étterembe.:-)
A 71%-osnak igaza van. Ez ugyanaz a kérdező, aki 2 másik kérdésében minden spórol/maradékokon él, és mivel ott leoltották most bepróbálkozott azzal, hogy "flancos ételeket" főz arról mi a vélemény.
Sajnos a buggyantott tojás, borcs és a hagymás csirke továbbra sem "flancos, éttermi étel", de hagyjuk.
Kérdező, menj vissza a 2 kiló húsos pörköltedhez, és hagyj minket békén a kamukérdéseiddel.
pl.: maradékújrahasznosítós kérdés - hogyan jöjjön ki a legolcsóbban...
"Szerdán borsó levest főzök fokhagymás tőkehalfilével, buggyantott tojássalátával "
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__83..
Plusz a stílusáról is igencsak felismerhető a kérdező, mert a magyar nyelvtan nem erőssége, és mindent külön ír, amit egybe kéne, amit meg külön kéne, azt egybe (borsó leves, krumplistésztával stb.), emellett pedig nincs olyan, hogy BORSCS LEVES, mert a borscs magában egy leves, tehát ennek annyi értelme nyelvtanilag, mintha kétszer mondanád, hogy leves.
Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy az első kérdés arról szólt, hogy kicsit meg vannak szorulva, és hogy jönnének ki 10000 Ft-ból, a következő sorol egy nem túl szerény menüsort, mostanra meg már mindennap úgy főz, mintha étteremben lennének. Így képzelem el a gyors meggazdagodást :)
Egyébként nincs bajom a kamukérdésekkel, csak mindig elszontyolodom, amikor rájövök, hogy hülyének néztek.
Orulok hogy nem csak nekem tunt fel.
Akkor most flancolos, ettermes kajat gyartasz vagy egy hetig eszitek a porkoltet kulonbozo variansaiban?
Tényleg gyanúsan ugyanazok a kifejezések, sokszor szó szerint. Azt hiszem én is beugrottam az unatkozó kamuzónak.
A buggyantott tojás saláta több helyen felbukkan valóban.Ez nem lehet puszta véletlen.
Egyébként bármikor eszünk, akár délben, akár vacsorázunk, mindig terített asztalnál tesszük, de azért nem virágcsokorral, meg gyertyákkal...
Hát van egy kirívóan sokat kérdező hölgy az un. "toplistán"
szerintem rekordot döntött a feltett kérdései számát illetően.De semmi gond, kérdezni nem tilos, csak illik következetesnek lenni... Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!