Szeretitek a krumplifőzeléket? Én étteremben egyszer ettem de azóta soha többet. Ti?
Krumplifőzeléket étteremben? Te beteg vagy? :D
Én megeszem, de eszembe nem jutna étteremben ilyet enni. Ott valami olyat kell rendelni amit nem ehetsz nap mint nap.
Gondolom nem étterem volt hanem valamilyen kifőzde.
A házi krumplifőzelék milliószor jobb.
Én szeretem főleg valamilyen finom feltéttel, házi fasírttal, sült baconnel...
Én szívesen fogyasztom a jó krumplifőzeléket, ha elém teszik. Magam viszont nem kezdeményezem a dolgot.
Menzás nem voltam, de üzemi konyhán ettem húsz éven át. No, ami ott volt főzelék (mindegyik), az nem embernek való.
Az a baj ezzel, hogy egyszerű étel, amit nem szabad nagyon turbózni, de azért meg vannak azok az apróságok, amitől jó lehet. (Lecsót is azzal lehet elrontani, ha túlbonyolítja valaki.)
Én szakács vagyok, és az éttermünkben szoktunk főzni főzelékeket, többek között krumpliból is! Ebédre ajánljuk, menüben.
Szeretik, meglepő hogy milyen nagy igény van rá! Sokan nem főznek otthon ilyesmit, ami szintén meglepő.
Én nagyon szeretem!
Szívesen ajánlom Nektek, hogy egy kis kaporral fűszerezve is próbáljátok ki! Szerintem úgy is finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!