Miért baj másnak, ha én úgy főzök minden nap, mintha étteremben lennénk?
Szerintem nincs semmi baj... Ha nektek így jó és ezeket az ételeket jól tudod magatoknak elkészíteni akkor ne foglalkozz mások véleményével. Lehet ,hogy irigyek.
A múlt héten is csináltam ilyen gyertyafényes estét kettönknek. Kellenek az ilyen beszélgetős esték a sok rohanás mellett.
A kérdés az, hogy neked miért baj az, hogy másnak mi a baj?
Magasról nagy ívben a mások véleményére - és csináljatok úgy, ahogy nektek jó!
( Nem lehet hogy dicsekedtél, és azért volt elutasító reakció? A kiírt kérdés is inkább tűnik provokálásnak mint valódi kérdésnek.)
Én azt eszem amihez kedvem van.
Itthon vagyok mindennap, ha olyanom van főzök magamnak, ha úgy támad kedvem konzervet eszek, ha úgy gondolom, akkor elmegyek valamelyik közeli kifőzdébe, vagy r4ndelek kaját.
A párom eszik a munkahelyén.
Hétvégén eszünk együtt - akkora meg főz az anyósom, vagy étterembe megyünk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__83..
Ez is a te kérdésed, ugye?:-)
Ha neked ez így jó, csináld, másnak a véleménye nem kell, hogy befolyásoljon. Én nem szeretek mindennap komplett menüt főzni (26 éve van családom, amíg nem volt, addig is akadt jobb elfoglaltságom:-)), ezért nem is teszem. Akkor sem, ha mások másképp csinálják.:-)
Ha nektek így jó, akkor semmiképp se változtass.
Az emberek hozzá vannak szokva, hogy egy fél hordónyi ételt megfőznek és azt eszik több napig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!