Honnan szerezzek kajára pénzt?
Tételesen mi és mennyi van otthon?
Pénzed egy fillér sincs?
Este 10-ig vagy február 10.ig?
Azért nem mindegy.
Én is voltam egykor ebben a helyzetben. Az volt a figyelmeztetés: vagy elgondolkodom, vagy nem. Elgondolkodtam, ezért élek. Bár most létszámcsökkentés miatt felmondták, de van bőséges tartalékom minden tekintetben. A tanácsom: mikor van pénzed, tegyél félre!
Ha nem próbálod ezt megérteni és nem tanulod meg a takarékoskodást, nyomorult életed lesz!!
Minden egyes barátod, haverod, rokonod, mindenki totálisan csóró, senkinek nincs 200 forintja? Vagy egy ezrese kölcsönbe? Neked meg 0 forintod van otthon ?
Mondanám, hogy ülj ki valamelyik köztérre, ahol lehet engedély nélkül utcazenélni, és kaparj össze egy kis pénzt, de biztos nem tudsz hangszeren játszani.
Úgyhogy marad az üres tészta.
Tehat van ures tesztad es a falat kaparod az ehsegtol??! Eszed sincs sok.
Holnap probalj a munkaltatodtol eloleget kerni. Diakmunkas vagy, tehat vannak diak tarsaid es munkatarsaid, toluk kerhetsz kisebb osszegeket, valakinek csak akad annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!