Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek kajára pénzt?

Honnan szerezzek kajára pénzt?

Figyelt kérdés
Rosszul osztottam be azt a kevéske pénzt amit múlt hónapban kerestem és a falat kaparom az éhségtől mert nincs pénzem kajára 10-ig. Lopjak? Raboljak bankot? Vagy mit csináljak? Semmim sincs max üres tésztám
2017. jan. 29. 16:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
A Netre,viszont van pénzed mi....? Szegénykém...
2017. jan. 29. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:
98%
Bíztam benne,hogy megint jön egy majom,aki a netet hozza fel.Kb.1 percet kéne sétálnom ingyen wifiért.Szinte mindenhol van már.
2017. jan. 29. 17:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Idáig jól kerestem. Diákmunkás vagyok nem a szüleimmel élek. Van telefonom és a telekomosoknak van olyan lehetősége,hogy ingyen használják a telekom fon-t :) Maradt az üres tészta ketchuppal még azt találtam.
2017. jan. 29. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Tételesen mi és mennyi van otthon?

Pénzed egy fillér sincs?

2017. jan. 29. 17:28
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Este 10-ig vagy február 10.ig?

Azért nem mindegy.

2017. jan. 29. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam egykor ebben a helyzetben. Az volt a figyelmeztetés: vagy elgondolkodom, vagy nem. Elgondolkodtam, ezért élek. Bár most létszámcsökkentés miatt felmondták, de van bőséges tartalékom minden tekintetben. A tanácsom: mikor van pénzed, tegyél félre!

Ha nem próbálod ezt megérteni és nem tanulod meg a takarékoskodást, nyomorult életed lesz!!

2017. jan. 29. 18:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyes barátod, haverod, rokonod, mindenki totálisan csóró, senkinek nincs 200 forintja? Vagy egy ezrese kölcsönbe? Neked meg 0 forintod van otthon ?

Mondanám, hogy ülj ki valamelyik köztérre, ahol lehet engedély nélkül utcazenélni, és kaparj össze egy kis pénzt, de biztos nem tudsz hangszeren játszani.

Úgyhogy marad az üres tészta.

2017. jan. 29. 18:56
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

Tehat van ures tesztad es a falat kaparod az ehsegtol??! Eszed sincs sok.

Holnap probalj a munkaltatodtol eloleget kerni. Diakmunkas vagy, tehat vannak diak tarsaid es munkatarsaid, toluk kerhetsz kisebb osszegeket, valakinek csak akad annyi.

2017. jan. 29. 19:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogj egy lapátot, hólapátot és boltok, üzletek előtt takarítsd el a jeget (előtte beszélj a tulajjal), élelmiszerboltnál egy kenyeret kérj, egyébnél 500Ft-ot. Nincs lapátod? Nekik szerintem van! Uccu dolgozni!
2017. febr. 1. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!