Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen étvágycsökkentő módszer...

Milyen étvágycsökkentő módszereket ismertek?

Figyelt kérdés
Elsősorba házi praktikák vagy egyszerűbb lehetőségekre gondoltam de minden választ szivesen elfogadok

2017. jan. 26. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
2 girls 1 cup
2017. jan. 26. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyomor telítése, pl: víz.
2017. jan. 26. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok folyadék fogyasztása valóban jó ötlet, nem csak azért, mert telíted a hasad, hanem azért, mert sokszor a szervezet összekeveri az éhséget és a szomjúságot. Ezen kívül érdemes odafigyelni arra, hogy valóban éhes vagy-e, vagy pl. unatkozol. Ezen kívül érdemes átgondolni, hogy valóban tartalmas és tápanyagban gazdag az étel, amit eszel, vagy csak hirtelen laktat de amúgy nem használja fel jól a szervezet.
2017. jan. 26. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálok minél többet inni. Mindig is keveset ittam és nem birtam rávenni magam a többszöri ivásra
2017. jan. 26. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az tett jót, amikor átálltam arra, hogy 5x eszek egy nap, de sokkal kevesebbet. Azóta se tudok olyan nagy mennyiségben enni mint korábban. Még a karácsony se kísértett meg. Ja és fontos a változatosság az ilyen étrendben. Ebből az 5-ből legalább 2 csak szimplán valami gyümölcsös vagy zöldséges saláta.
2017. jan. 26. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A sok gyomorsavnál is érez éhséget az ember.
2017. jan. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!