Mit tudok vásárolni a mekiben 1000 ft alatt?
Figyelt kérdés
Nem szoktam Mekizni ès nagyon sokan álnak ott
Nem akarok ott hezitálni,hogy mit vegyek
2017. jan. 14. 16:28
1/4 anonim válasza:
Sajtburger menu:520ft vagy 550 (lehet h feljebb emeltek) tartalmaz egy sajtburgert ,kis kólát,és egy kultkrumplit
De ugyan ennyibe került egy csibeburger menü is. Ugyan ez jár hozza csak csibe burgerrel
Tudsz venni pitet is ha csak ilyen aprosagot akarsz vagy shakeet amiben van 3iz csoki eper vanília, fagyit is tudsz
Rengeteg dolgot lehet igazabol de nekem a sajtburger menü a kedvencem és az éri meg szerintem a legjobban.:) én egy majonézt is szoktam hozza kérni ami +100ft
Remelem segitettem :)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm
2017. jan. 14. 16:46
3/4 anonim válasza:
3 menü van ami 500-550 forint.
Kis krumpli, kis üdítő és 1 csibeburger, spicy sertésburger vagy sajtburger.
4/4 anonim válasza:
Minden McDonald'son KÍVÜL is van egy menü, már akkor eldöntheted, mit akarsz venni, mielőtt bemennél az étterembe. Amúgy meg ha nagyon sokan állnak sorban, akkor meg bőven van időd végigolvasni a menüt bent is annyi idő alatt, amíg sorra kerülsz és akkor már nem fogsz hezitálni, hogy mit vegyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!