Hol lehet vásárolni olyan svanyu uborkát amit a mekiben tesznek a sajtburgerbe?
én még sosem találkoztam boltban olyannal, ami olyan, mint a mekis. teljesen más ízük van. de egyszer olvastam erről egy cikket, Heinz Genuine Dills az uborka neve. bemásolok egy részt :
A McDonald's® Savanyú szeletei egyedülállóak ízben, nagyon fanyar savanyú uborkák. Az egyetlen termék, amiről tudom, hogy megközelíti a jellegzetes ízt, az a HEINZ Genuine Dills (eredeti savanyú (kapros) uborka.) De nem szeletekben adják, szóval szeleteld fel saját magad NAGYON vékonyan. Nehéz ezt jól elkészíteni késsel, a K-tel "dial-a-slice" otthoni zöldségszeletelő a legjobb erre. A Vlasic "eredeti" savanyú uborkáknak SZINTÉN megvan az a fanyar/savanykás íze. Bizonyosodj meg róla, hogy nem “kóser” savanyú uborkák. A Wal-Mart® termel Vlasic EREDETI savanyú uborkákat, és azokat is neked kell felszeletelned.
a link :
utolsó.... -.-
savanyú uborkát lehet kapni..... de olyat , mint a Mekiben van, olyat NEM , fogd már fel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!