Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit éri meg legjobban a...

Mit éri meg legjobban a Mekiben vásárolni?

Figyelt kérdés
Úgy néztem,hogy a sajtburger menü viszonylag megéri 400ért,nem? tudtok olcsóbbat\olyat ami jobban megéri?
2011. máj. 19. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd... 400ért (ahol még tart a 2 sajtburi annyi akció, mert szegeden pl nem) kapsz két cseszlett sajtburgernek csúfolt valamit. Megeszed és éhes maradsz (még én is, aki annyit eszik, mint egy kismadár)

Inkább hozzácsapok még 60 forintot, elsétálok a kövi hamburgereshez és eszek egy akkora hambit, mint a fejem. XD

Igazából szerintem max a tölcséres fagyi éri meg, néha egy shake, de kajálni nem, főleg ha nem az a cél, hogy utána még enned kelljen valamit.

2011. máj. 19. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmit nem éri meg venni :)

Tegyél hozzá egy kicsit és normális kaját is kapsz máshol.

2011. máj. 20. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármelyik kifőzde vagy normál kajázó jobban megéri. És itt nem a Burger kingre, KFC-re stb gondolok.
2011. máj. 20. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
a Mekiben nagyon szar a kaja, a méretéhez képest drága. Akkor inkább menj be egy hamburgerbárba, vagy bárhova, de azzal csak a pénzr szóród.
2011. máj. 20. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!