Hambi20 kérdése:
Mivan ha a füstölt kolbász, megfagy a füstölöben, jó az még utána?
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 11:53
1/9 anonim válasza:
Küldjél belőle mintát, megsaccolom.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem ez volt a kérdés.
2017. jan. 9. 12:03
3/9 anonim válasza:
nagyon gyorsan fogyasszátok el, mert később ki fog fehéredni, és ehetetlen lesz.
5/9 anonim válasza:
Ugyan mi baja lenne már? De ha nem akarod megenni, privátban írom a címem, küldd el.
6/9 anonim válasza:
Én mindig leszoktam fagyasztani, így nem szárad ki.
7/9 A kérdező kommentje:
jó de én nem akartam volna lefagyasztani,az a kérdésem hogy ha kiolvad a füstölön,utána jó lesz,ha a spájzban tárolom.
2017. jan. 9. 13:45
8/9 anonim válasza:
Jó lesz. Nem kell túlaggódni, ez nem nyershús.
9/9 anonim válasza:
Arra emlékszem, hogy gyerekkoromban / 50 évvel ezelőtt / a padláson tartottuk a szárazkolbászt. Az pedig télen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!