11/19 anonim válasza:
3 éve amióta megvettem a desztiláló készüléket. Nyers csapvizeket nem iszok ,azért nem érdemes . Ásványvizet meg még úgy sem ,palackozott pénz.
12/19 anonim válasza:
Amikor mar tudtam inni, nem csak anyatejet szopizni... mast nem is fogadtam el. A mai napig nem szeretem az uditoket. Neha keszitek hazi gyumolcslevet, (nem teszek bele semmit, csak maga a gyumolcs), izesitetlen teakat szoktam inni, vagy ha enni nincs idom/lehetosegem, de a vercukromat szinten kellene tartani, akkor 100%os gyumolcslevet kortyolgatok.
14/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek baj ha nem ittam még vizet soha ?
2016. dec. 30. 20:39
15/19 anonim válasza:
Nem baj, csak éppen ezt senki nem fogja neked elhinni.
16/19 anonim válasza:
Én gyerekkoromban mindig hánytam a víztől, így kb 13 éves koromig üdítőztem ami nagyon kikészítette az emésztésem. Aztán ráálltam a rostos+szódavíz kombóra apám szikvízkészítő, fúrt kutas szódavíz), majd szép lassan a sima saját szódára. Néha iszok sima vizet is, vagy teát, de 90%ban szódát iszom, vagy ásványvizet.
17/19 anonim válasza:
Gondolom pár hónapos korom óta iszok vizet. :)
Itt ahol lakom (Mátra alján), kimondottan finom a csapvíz.
A 7 éves lányomat nehéz rávenni a sima vízre, inkább teázik vagy gyümölcslevet iszik.
Pedig itt kimondottan jó a víz.
18/19 A kérdező kommentje:
Aha :D
2017. jan. 5. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!