Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mikor kezdtetek el vizet inni?

Ti mikor kezdtetek el vizet inni?

Figyelt kérdés

2016. dec. 29. 20:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 6-7 éve iszok vizet, gyerekkoromban csak rostos üdítőket ittam. Akkor még anyagilag jobban álltunk :)
2016. dec. 29. 20:18
 2/19 anonim válasza:
100%
Hát, igazsagszerint én 1-2 éve álltam rá a vízre, amióta megfogadtam, hogy egészségesebben fogok élni :) Azelőtt szinte csak cukros üdítőket, teát ittam.. Meg is látszott rajtam :"D
2016. dec. 29. 20:26
 3/19 anonim válasza:
100%

Világéletemben ittam vizet. Ahogy mindenki, víz nélkül ugyanis meghal az ember.

Legfeljebb nem tiszta formában itták, hanem tej, kóla, kávé, leves, üdítő, stb.

2016. dec. 29. 20:33
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb nem is értem a kérdést. Van aki nem iszik soha vizet?
2016. dec. 29. 20:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
1943 október hetedikén, reggel hét óra huszonnyolc perckor.
2016. dec. 29. 21:21
 6/19 anonim válasza:
100%
Amúgy a 3. válaszolónak teljesen igaza van, mert vizet akár természetes, akár vegyített formában mindenki iszik a kezdetektől fogva..
2016. dec. 29. 21:24
 7/19 anonim válasza:
100%
Meglepő tudom, de amióta élek.
2016. dec. 29. 21:56
 8/19 anonim ***** válasza:
94%

Sima vizet soha nem iszom. Illetve csak kiránduláskor, forrásból, az élmény miatt.

Reggelente lefőzök egy nagy adag teát vagy gyógyteát, és azt iszom egész nap, munkahelyre is azt viszem magammal. Ha esetleg elfogy, akkor délután főzök egy újabb porciót. Néha alkoholizálok, úgy hetente-kéthetente egyszer egy estét, akkor sör vagy fröccs a folyadékbevitel. Egyébként napközben meg alkoholmentes sört iszok, ha vendéglátóhelyre tévedek.

A víz egyszerűen nem oltja a szomjamat. Kotyog a gyomromban, érzem, hogy tele vagyok, de a számban a szomjúságérzet csak nem szűnik. Ha néha mégis vizet iszok, akkor csak szódát vagy szénsavas ásványvizet, az egy fokkal jobb.

2016. dec. 29. 22:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, nem emlékszem, gondolom amikor már nem csak szoptam.
2016. dec. 29. 23:09
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván piciként... Sima, tiszta vizet gondolom akkor, amikor már nem kaptam tápszert (sajna anyámnak nem volt teje).

Ki nem iszik vizet, akár tisztán? Bár egyes helyeken brutálisan rossz a víz s nagyon kevés helyen finom az országban.

Ásványvizet szerintem sosem "kezdtem el" inni, de az életem első 20 évében szerintem nem is volt. Úgyhogy vizet ittam, plusz rengeteg teát, vitamintablettás vizet, levest, s az ételeimben is özön víz volt...

2016. dec. 30. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!