Ki szereti a pangasius halat?
Azt még szerintem a kóborkutyák sem eszik meg, sajnos mindenki átesik azon, hogy megveszi, de egy életre szóló élményt jelent. :)
Nem baj, a marketinges jóemberek majd találnak mást, amivel be lehet palizni a jónépet.
Húsnál elég finnyás vagyok (a termelői zömét is full ízetlennek tartom), a pangasius viszont ízlett a maga kis egyszerű módján, nem tehetek róla :) Minden sovány húsnál szimpatikusabb, mivel zsíros. Tojásfehérjére pont nem hasonlít, mivel az nem. Inkább vizezett vajra, bár persze arra se nagyon.
De mivel alapvetően a lazacért voltam oda (most már meguntam azt is), az ízgazdagsága szerintem se valami kiemelkedő s az állaga is nagyon szétomló.
Nem szeretjük, mert egyrészt zsíros, és, ahogy írtad semmiféle halíze nincs.Mintha nyúl-csirkemell kombó lenne, szóval semmi halíz.
Kétszer próbálkoztunk vele, azóta felejtős.
Hekk, vagy Alaszkai halfilé sokkal ízletesebb(na persze a magyar édesvízi halakról se feledkezzünk meg )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!