Nem tudom, rokonhoz megyünk, de bizonyára az, ami mindig: rántott zöldség és hús, franciasaláta, rizs. Talán leves is lesz... Sütni csak bejglit fog a rokon (bár az is elég, mákos és diós, a kedvenceim), illetve én viszek habos almás-mákos sütit, mézest (karácsonyfa is lesz közte, ami különböző méretű csillagokból épül fel) és kókuszos, diós, mogyorós házi szaloncukrot. Az én sütijeim néhány nagyságrenddel alkalmasabbak a cukorbeteg rokonnak, mint amit ő süt. Nekem túl szénhidrátos mindegyik, de karácsony van, én pedig rugalmasan állok bizonyos dolgokhoz. De alapvetően nem magamnak viszem őket.
2016. dec. 24. 11:07
12/19 anonim válasza:
Sajtal-sonkával töltött pulykamell sültkrumplival, desszertnek gyümölcskenyér. Pàrommal ketten vagyunk.
Holnap lesz nagy evés én rokonaimnál, 26-àn meg pàrom családjával ahol én főzök: mézes narancsos csirkecomb, rántotthusi, rizs, krumplipüré, gyümölcsleves, franciasaláta, desszertnek házi túrórudi.
2016. dec. 24. 11:10
13/19 anonim válasza:
Rokonoméknál gondolom a szokásos: tyúkhúsleves, töltött káposzta, rántott husi, sültcsirke, krumpli 2 féle, savanyúságok, franciasaláta, mézeskalács, bejgli, torta (dédinek szülinapja van ilyenkor) meg még más sütik is biztosan.
12-es voltam.
2016. dec. 24. 11:16
14/19 anonim válasza:
Leves: halászlé.
Második (választható):
túróscsusza harcsapaprikással
vagy
sültcsirke / rándott hal sültburgonyával.
Desszert nincs.
2016. dec. 24. 11:39
15/19 anonim válasza:
Ebéd tojás rántotta vacsorára hal és a desszert pedig bejgli
2016. dec. 24. 12:13
16/19 anonim válasza:
Ma este székelykáposzta lesz. Sütemények: kaptunk mákos bejglit, méteres kalácsot, meg sütök majd sajttortát. Holnap vendégségbe megyünk, ott nem tudom, mi lesz a menü.
2016. dec. 24. 12:13
17/19 anonim válasza:
Halászlé - rántott csirkemell és comb - baconos, sajtos csirkemell és máj - töltött káposzta - sültkrumpli - sok süti, bejgli ja és mézeskalács.
Hétfőn pedig a következő felvonás mert akkor jönnek a távoli rokonok. :)
2016. dec. 24. 13:04
18/19 anonim válasza:
Gesztenyekrémleves, palócleves - ezek olyan jól hangzanak! Nálunk fasírt volt sült krumplival. Tegnap sima sült krumpli, mert amikor kiolvadt a hal, akkor derült ki, hogy romlott.
2016. dec. 25. 20:11
19/19 Baranka válasza:
Húsleves, töltött káposzta, majonézes krumpli saláta vagy majonézes tészta sali rántott husival, dós-mákos beigli, édes/sós rétes vegyesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!