Miért van torma íze a mustárnak?
Figyelt kérdés
Vettem egy Univer mustárt.Torma íze van.Mustárra még csak nem is emlékeztet.Ez mitől lehet?2016. dec. 20. 20:24
1/5 anonim válasza:
Tormát töltöttek mustár helyett a flaskába, más magyarázat erre nincs. Nemrég én a mustárnak majonéz ízét éreztem, igaz, az egy másik márka volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a poén,hogy ez már megtörtént pár évvel ezelőtt is.Tehát nem véletlen.Kár,hogy elfelejtettem.Most megszívattam magam.Más márkát szoktam venni.
2016. dec. 20. 20:38
3/5 Carragher_x válasza:
Hát vagy tormás mustárt vettél vagy vmit elrontottak a csomagolásnál:)
4/5 anonim válasza:
Lehet kapni tormás mustárt meg majonézt is.
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs a tubuson,hogy tormás.Az összetevők között sincs: ivóvíz,ecet,mustármag.De ha már szóba került a tormás mustár: én azt sem bánnám,ha az lenne.Ennek viszont semmi mustár íze nincs.Csak torma.
2016. dec. 20. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!