Az étolajat a serpenyőből hová és milyen módon szoktátok önteni?
Tegyél a mosogató medencéjébe egy befőttes üveget, (vagy bármit, ami "csőrös " és jobb belőle önteni)
és a serpenyőből öntsd bele magasról, és bátran. Úgy jobban belemegy, mint ha óvatoskodnál, ha meg mégse, akkor is a csapba megy , oda meg mehet.
Amúgy én most egy 1 személyes háztartásban vagyok, nagyon minimális az ilyen fáradt olaj, úgyhogy ciki nem ciki, én is lenyomatom forró vízzel a csapba.
Régebben, mikor még otthon laktam családi házban, nagyobb háztartásban, mi is elfűtöttük.
Azzal a különbséggel, hogy mi nyáron is mindig összegyűjtöttük. Kazánunk volt , és nem begyújtáshoz használtuk az olajat, hanem a fára locsoltuk.
Volt, hogy csak úgy állandóan ráborítottam a farakásra, az meg idővel beszívta. Jobban égett. :)
De aki nem tudja így felhasználni, és környezettudatos, meg értékelhető mennyiség gyűlik össze, annak tényleg a benzinkutas megoldás az ideális, elvileg így kéne csinálni.
(vagy nanofilteren leszűrve, 1-2 adalékanyaggal belelocsolni az 1.7-es szívódízel H asztrába :D))
Mindig hagyok egy kiürült olajos flakont, és tölcséren keresztül öntöm bele a "fáradt-olajat"!
Benzinkútra nem járok, de nem is dobom a kukába, csak a kuka tetejére. Valahogy mindig eltűnik gyorsan-frissen róla. Valaki, valakik szerint jó az még valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!