Jó minőségű borotvaéles szakácskéseket ajánlanátok?
Fiam szakács,és hát egy szakácsnak egy jó minőségű kés tán olyan mint horgásznak a jó bot.
Bementem 1 ilyen szakboltba ,de elvesztem a sok márka minden között.
Nekem itthon csak ilyen átlagos késeim vannak.
Fiam mániája,hogy otthon kísérletezzen,összejöveteleket tartson stb..
Szeretném meglepni 1 készlettel,jó minőségű borotvaéles szakácskésekkel lepném meg.
Nem fagyott oldalashoz bárd,hanem hús (pl: csirke) vágásához,zöldségekhez stb...
Tehát ún "átlagos" felhasználásra,és nem célra ,pl : filézés,vagy ilyesmik.
Azt tanacsolnam, hogy valahogy mindenkeppen konzultalj a fiaddal. Felnek attol hogy olyan markat veszek neki, amit o mar kiprobalt, es nem valt be.
Wusthof es Zwilling kesekkel nem nagyon lohetsz melle szerintem. De ha profi szakacs akkor tovabbra is ugy gondolom hogy beszelj vele es valahogy szedd ki belole hogy minek orulne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!