Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan eszitek a kenyeret?

Hogyan eszitek a kenyeret?

Figyelt kérdés
Melyik kézben fogjátok, merre van a kenyérhéj egyenes része, a hüvelykujjatok irányába, vagy a kisujj irányába, szoktatok rá figyelni, vagy ahogy fogjátok, úgy eszitek.
2010. ápr. 29. 22:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Először is, azért tettem fel ezt a kérdést, mert érdekelt, hogy ki hogyan eszi, mivel kolis voltam, és ott tízen ültünk egy étkezésnél és mindenki másképp ette, ott vetődött fel, hogy van aki görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy melyik irányból kezdjen hozzá. Másodszor köszönöm a te annyira beteg vagy válaszolónak, hogy így ismeretlenül lehord, meg a többieknek is akik poénra vették, de direkt nem a szórakozás/humor témakörben tettem fel ezt a kérdést. Harmadszor, nagyon sok mindent elárul egy emberről, hogyan tartja a kenyeret a kezében, és hogyan fogyasztja azt. Negyedszer, köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak.
2010. ápr. 30. 16:29
 12/27 A kérdező kommentje:
Akik normális választ adtak, azoktól kérdezném, hogy mielőtt válaszoltak, azelőtt is tudták, hogy hogyan eszik, vagy elgondolkodtak rajta, vagy utána figyelték meg?
2010. ápr. 30. 16:32
 13/27 anonim ***** válasza:
Te tényleg iszonyat beteg személyiség lehetsz.. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy vannak emberek, akik úgy élik az életüket, hogy ilyen dolgok foglalkoztatják. Had kérdezzem már meg, hogy van még egyéb ehhez hasonló szokásod? Leírhatnád azokat is, érdekelne.
2010. ápr. 30. 20:29
 14/27 A kérdező kommentje:
te is beteg lehetsz, ha érdeklődöl az én "beteg dolgaim" iránt...
2010. máj. 2. 14:42
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem ,egyáltalán nem vagy beteg..

Néha én is pusztán szórakozásból elgondolkodom ilyen vagy hasonló kérdésekről.Jó hecc, emberismeret,testbeszéd stb..

Egyébként én sehogy, mert nem eszem kenyeret.Illetve nagyon-nagyon ritkán, akkor viszont parasztosan, nagy karéj,vajjal megkenve,paprikával,paradicsommal, pici sóval.És egy pohárka száraz fehér borral.

2010. máj. 2. 19:06
 16/27 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés:D

Én 2 kézzel eszem,azt hogy hogy fogom nem tudom leírni:D

2010. máj. 2. 22:35
 17/27 anonim ***** válasza:
jobb kézben, az egyenes része általában jobboldalon, és először a nem egyenes részébe harapok... XD
2010. máj. 2. 23:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Bal kezemben fogom, először megeszem a héját, majd a belsejét, mert a beljseje finibb, és én mindig a finomabb falatot hagyom utoljára :D
2010. máj. 3. 10:52
 19/27 A kérdező kommentje:
az utolsó négy válaszadó megértette, hogy mit szeretnék tudni, köszönöm a válaszaitokat.
2010. máj. 3. 14:17
 20/27 anonim ***** válasza:

Effajta kérdéseket még én szoktam feltenni, és le is osztanak. Tehát a kenyér. Ha kis szelet, vagy fél szelet, akkor balkéz, hogy a jobb szabadon legyen. A puha részénél kezdem enni, a végén megmarad a héj, aminek külön szertartást rendezek, és úgy majszolom el.

Teljes, nagy karéj kenyeret, vagy amin feltét van, azt két kézzel fogom, nehogy valami lepotyikáljon.

2010. máj. 3. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!