Tényleg meg lehet inni 1üveg (0.5l) vizet 1másodperc alatt?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 19:24
2/8 anonim válasza:
Nem, és szerintem ne is próbálja senki.
3/8 piriiiii válasza:
Csak akkor szerintem, ha felnyitod a hasadat, a gyomrodat, és konkrétan belehelyezed egy másodperc alatt egyetlen modulattal a palackot. Amúgy... kizárt.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a víz maga nem tud olyan gyorsan kifolyni simán felemelve az üveget, hacsak nem igen széles az üveg szája, de akkor nem fér a szánkba, s ha mégis, akkor sem tudunk ilyen gyorsan nyelni... Max. valami nagy szájú, nagy torkú, erre gyúrt ember, ha létezik ilyen...
Én tuti nem tudom meginni sokkal több idő alatt sem. S nem is esne jól.
Fél liter víztől lehet, hogy még nem lehet vízmérgezést kapni, de ha mégis, akkor ilyen stílusú ivással...
5/8 A kérdező kommentje:
Több videót is láttam hogy a palackot összenyomva tuszkolják le a torkukon, nem tudom ez mennyire igaz.
2016. nov. 19. 20:36
6/8 anonim válasza:
számold ki!
kis fizika:
van egy "cső" (nyelőcső) ennek van egy átmérője és hossza (tekintsünk el a kontrakcióktól)
emellett van némi nehézségi erő
meg van 0,5 l vizednek térfogata és tömege
majd gyere vissza az eredménnyel! ;)
8/8 anonim válasza:
Számomra inkább az a kérdés, mi értelme lenne? Mert idióta versenyen kívül semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!