Ismer valaki olyan helyet pesten ahol lehet forró csokit inni? S esetleg elvitelre is készítenek forrócsokit?
Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 16:10
2/3 anonim válasza:
Pesten alatt Budapestet érted vagy Pest megyét? Budapesten gyakorlatilag majdnem minden kávézóban/teázóban/cukrászdában/ egyéb beülős helyen lehet szezonálisan (értsd: amikor hideg hónapok vannak, ősszel és télen) forró csokit inni, talán még többfélét is. De vannak kifejezetten forrócsokizó helyek is :)
3/3 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb helyen a forró csokinak nevezik a kakaót, ami nagy gáz.
Az igazán jó forrócsoki sűrű krémes... akár tejszínhabbal és fűszerrel is kínálják. Én rummal és chilivel szeretem.
Na, ha valaki ismer olyan helyet ahol jó minőséget elérhető áron kínálnak, és a hely hangulata is jó, akkor írja meg legyen szíves!
Szerintem az elvitelre kínált forró csoki szimpla kakaó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!