Veszitek vagy otthon csináljátok a zsemlemorzsát?
Figyelt kérdés
2016. nov. 3. 12:27
2/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha marad valami kenyér, akkor kidobás helyett mindig ez lesz a sorsa. Semmiből nem tart.
3/7 anonim válasza:
Alapesetben veszem, de ha marad zsömle/kenyér, akkor azt vékonyra szeletelve megszárítom és utána összetöröm, azaz néha magam csinálom,
4/7 anonim válasza:
Régen magunk készítettük, ma már soha nem használok ilyesmit. Kenyeret sütünk, de elfogy az utolsó morzsáig...
De boltit valamiért nem vennék, ahogy eleve bolti kenyeret sem szívesen.
(Mit nekem zsemlemorzsa, a lekvár, a kókusztej, az aszalt gyümölcslap, a chips, a csoki, a tejföl- és túrópótlék is saját készítésű... Úgyhogy boltit nem vennék.)
5/7 anonim válasza:
Mindig veszem. Ha marad kenyér, azt a házunkhoz közeli tó körül szórom el, a madarak elég hálásak érte, pláne így ősz-tavasz közt.
6/7 anonim válasza:
Vesszük, nagyon ritka hogy otthon csináljuk.
7/7 anonim válasza:
Nem nagyon használunk így sosem veszünk. Ha kell valamibe otthon csinálok de ez évi egyszer ha előfordul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!