Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik teának van jellegzetes...

Melyik teának van jellegzetes finom íze édesitőszerek nélkül?

Figyelt kérdés
többé kevésbé diétázom, és mézzel szoktam édesiteni a teát de hamar elfogy és sok kell bele hogy valóban édes legyen, a lényeg az olyan teát , gyógyteát keresek aminek nem unalmas az ize attól hogy nem édes. kamilla teát ittam sokat de valahogy a méz hozza meg igazán az izét a keveredésük. ilyen filteres pickwick aromázott teák szintén kiprobálva zöld teák. mind élettelen ha nem édes

2016. nov. 2. 22:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Borsmenta, citrommal, édesítés nélkül.
2016. nov. 2. 22:43
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

Az igazán finom teák teaboltban, néha más boltban kapható szálasok. Ízlésfüggő, kinek mi jön be, nekem elég sok, enyhén aromázottak és simák is, csak a nem tea teákat nem bírom (kamilla, menta, rooibos...etc. a lapacho kivétel, bár azt sokan pont nem az íze miatt isszák, én igen). Édesítéssel soha nem rontanám el őket, hiába vagyok édesszájú. De ez is ízlés dolga.

Egy jó Earl Gray szerintem mesés, persze van, aki utálja. A filteresek feledhetők és azokat én is nehezen iszom meg natúr, de egy rendes szálas az pompás.

A gyümölcsteák is sokaknak bejöhetnek, persze szálasból azt is. Nagyon ritkán találkoztam iható s nem harmatgyenge filteresekkel. De sokaknak pont ezekhez kell édesítés, nekem bőven elég a gyümölcs, főleg, hogy mazsola is van a keverékemben.

Persze ha mézes teához vagy szokva, nem biztos, hogy egyszerű lesz... A jó méz nagyon finom és egy édesszájú nem könnyen hagyja el a megszokott édesítést, nekem a kávénál ment évekig, a jó teánál nem volt gond. De egészen más a natúr tea, mint a cukrozott, mézezett, citromozott.

2016. nov. 2. 22:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a csipkebogyó-hibiszkuszt szeretem magában.
2016. nov. 3. 00:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a két kedvencem a Herbária-gránátalmás és a tea2o-sárkánygyümölcs☺ a tea2o-t eddig dmben láttam csak. De ha valami különlegesebbre vágysz, az osszes Gárdonyi-teahaz tea isteni finom.🍵☺
2016. nov. 3. 01:47
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Fehértea, jàzmintea.
2016. nov. 3. 01:48
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindet amit tudok szerezni kipróbálom
2016. nov. 3. 02:43
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Írj majd valaszt
2016. nov. 3. 03:35
 8/15 anonim válasza:
91%

Az afrikai vöröstea. (Rooibos tea) Az egyik természetes alapíze az édes. Nagyon sok gyógyhatása is van, ezenfelül nagyon finom!

[link]

Egy próbát megér, bár az sem lehetetlen , hogy "beleszeretsz" :)

2016. nov. 3. 08:27
 9/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Überfinom volt a gárdonyitól a rooibos-vanilla-rózsa keveréke. Szálas tea abszolút nem igényelt semmi pleuszt, magában is nagyon finom volt. Mintha mannát inna az ember.

Vedda szálas teám van csipkebogyó-hibiszkusz. Ennél érdemes apránként adagolni és kipróbálni, mert elsőre olyan sokat áztattam fel, hogy mikor inni kellett, kb nyers citromlével vetekedett az íze. De hígítva nagyon finom volt. (télre mindig tartok bicskét itthon sokat segít a nátha szezonban)

A sparnak van fémdobozos szálas teája a szilva-fahéj télire szerintem jó és finom. (bár tény, hogy nem a legjobb)

De Gárdonyi szálas teái nagyon jók szoktak lenni. Illetve teaházban is érdeklődhetsz nyugodtan, mert vannak nagyon jó kombók.

2016. nov. 3. 11:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon finom a teekanne Zen Chai teája. Zöld tea citrommal és mangóval.
2016. nov. 3. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!