Ki szereti a rakott krumplit? :D
Én úgy vagyok vele, mint Gombóc Artúr a csokival. Bármilyen összetételű és készítési módú lehet, az nekem jó. Sajnos a cukromnak nem annyira, ezért szelídíteni kényszerülök, vagy csalok (pl. karalábéval helyettesítem a burgonyát.)
A család viszont nem egységes, mert én rengeteg tejföllel eszem, a többiek meg szinte semmivel.
Soha nem értettem, egy ilyen kérdésnél - ha nem offolás - mi a fenét lehet lepontozni. Kinek mi a baja a 2. válasszal?
Nem, nem a pontszámokkal foglalkozom. Csak jó lenne okosodni. Nyilván valami hiba van az írásban, de hogy mi, azt sem én, sem a kérdező nem fogja tudni.
Hát kicsit másabb rakott krumplit igen :D
Tojást nem szerettem
Azt hiszem itt most a karalábét pontozták le.
Pedig azt én is szoktam nem krumpli helyett, hanem kenyér helyett. Vékony karikát szelek belőle, és rápakolom a főtt tojást, felvágottat, egyebeket, és nyugodtan lehet falni szenyó helyett!
De jó ötlet, kipróbálom krumpli helyett is! Köszi az ötletet. Felpontozlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!