Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki szereti a rakott krumplit? :D

Ki szereti a rakott krumplit? :D

Figyelt kérdés
szerintem nagyon finom
2016. okt. 12. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is
2016. okt. 12. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Én úgy vagyok vele, mint Gombóc Artúr a csokival. Bármilyen összetételű és készítési módú lehet, az nekem jó. Sajnos a cukromnak nem annyira, ezért szelídíteni kényszerülök, vagy csalok (pl. karalábéval helyettesítem a burgonyát.)

A család viszont nem egységes, mert én rengeteg tejföllel eszem, a többiek meg szinte semmivel.

2016. okt. 12. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mond.. Tavaly minden héten legalább 2 napig ettem. Megutáltam nagyon.. :D
2016. okt. 12. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Ma azt főztem!
2016. okt. 12. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A hagyományosat nem szeretem, más verziókat viszont igen. A sváb tejszínes-sajtos rakott krumplit imádom. Vagy a céklás-rozmaringos rakott krumplit is sok tejszínnel és sajttal.
2016. okt. 12. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Soha nem értettem, egy ilyen kérdésnél - ha nem offolás - mi a fenét lehet lepontozni. Kinek mi a baja a 2. válasszal?

Nem, nem a pontszámokkal foglalkozom. Csak jó lenne okosodni. Nyilván valami hiba van az írásban, de hogy mi, azt sem én, sem a kérdező nem fogja tudni.

2016. okt. 12. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát kicsit másabb rakott krumplit igen :D

Tojást nem szerettem

2016. okt. 12. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Azt hiszem itt most a karalábét pontozták le.

Pedig azt én is szoktam nem krumpli helyett, hanem kenyér helyett. Vékony karikát szelek belőle, és rápakolom a főtt tojást, felvágottat, egyebeket, és nyugodtan lehet falni szenyó helyett!

De jó ötlet, kipróbálom krumpli helyett is! Köszi az ötletet. Felpontozlak!

2016. okt. 12. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A hagyományosat én sem nagyon szeretem, de pl. a francia valami jó aromás sajttal, mint a gruyere, isteni!
2016. okt. 12. 19:42
 10/10 ildike87 ***** válasza:
Én is nagyon szeretem!
2017. jan. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!