Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ettetek már frissen levágott...

Ettetek már frissen levágott állatot? Milyen íze van?

Figyelt kérdés
Azt mondják az ilyen húsnak van a legjobb íze. Akár a baromfiudvarban egy frissen levágott csirkének, vagy a mezőn egy nyúlnak.

2016. okt. 11. 22:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%
Igen, disznóvágáskor a legjobb az a hús, amelyik aznap hajnalban még vígan hempergett az ólban :)
2016. okt. 12. 15:13
 22/26 anonim ***** válasza:
59%
Kérek,vegák,vegánok,toleranciát. Nem gyilkolunk,mi sem,csak ugy ,kedvúnkre. Csak élni szeretnénk,nekünk hússal megy.
2016. okt. 12. 15:36
 23/26 anonim ***** válasza:
#22 Ha ez nekem szólt, én mindenféle irónia nélkül írtam ezt (21-es voltam) :)
2016. okt. 12. 15:44
 24/26 anonim ***** válasza:
62%

"Elfogadom aki eszik húst de attól még kampányolhatok az erőszakmentes életért, legalább is remélem ^^"

Amikor a répát kihúzod a földből, vagy az almát leszeded a fáról, az nem erőszak? Lehet, hogy annak is fáj, csak nincs szája, amivel üvöltsön. Tetszik, nem tetszik, csak más élőlények élete árán tudjuk fenntartani magunkat.

2016. okt. 12. 16:06
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#24: Nem kell ennyire sarkítani... Aratáskor egész állatcsaládokat tárcsáznak be. Őzek, nyulak, földön fészkelő madarak...

A pálmaolaj termesztése miatt majmok ezrei veszítik el otthonukat.

A különféle termőföldek mennyiségének növelése erdők kiirtásával jár, ez pedig állati élőhelyek elpusztítása, és hadd ne soroljam...

Épp ezért, ha valaki emiatt áll át vegán életmódra, az álszentség.

Igen, eszek húst (nincs is jobb egy friss hagymás vérnél...), de ezek az állatok csak azért születhettek meg, hogy megöljék őket ..

2016. okt. 12. 16:36
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves húsmentes hozzászóló, megérte szétkampányolni a kérdést?

Értelemszerűen a nem vega válaszolók véleményére volt kíváncsi a kiíró.

Egy vegetarianuzmus kategóriában, ha beírom, hogy a hús finom, rögtön lefikáznak a válaszolók. (vagy a lovas kategóriába, hogy milyen finom a lókolbász)

Itt ahhoz képest sokkal mérsékeltebb (sőt vegákat megértő) válaszok érkeztek.

De hogy lekannibálozod a normális táplálkozású embereket nem lesz szimpatikusabb a vegán életvitel.

2016. okt. 12. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!