Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ettetek már frissen levágott...

Ettetek már frissen levágott állatot? Milyen íze van?

Figyelt kérdés
Azt mondják az ilyen húsnak van a legjobb íze. Akár a baromfiudvarban egy frissen levágott csirkének, vagy a mezőn egy nyúlnak.

2016. okt. 11. 22:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%

"Nem ettem, vegetáriánus vagyok, az ember nem kannibál vagy oroszlán, hogy húst egyen :)"

Identitási vagy értelmezési problémád van?

(hülye vagy vagy állat?)

A kérdésben az állat szerepel, nem emberhús.

2016. okt. 12. 10:33
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Kampányolhatsz persze, de ne ítélkezz, és úgy érzem te belecsúsztál az ítélkezésbe, még akkor is ha a szándékod nem erre irányult.
2016. okt. 12. 10:34
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

Én nem érzek nagy különbséget, frissen levágott és pl. lefagyasztott között. Ha mindkettő otthoni.

Azért lehet nagy különbség, mert a frissen levágott általában háztól van, a nem friss pedig a boltból, ami ki tudja, hogy honnan.

Nyilván egy saját nevelésű állat, amit normálisan tápláltál és tudod, hogy semmit nem kapott, ami ártalmas lenne, sokkal jobb, mint egy bolti ismeretlen eredetű.

2016. okt. 12. 11:00
 14/26 anonim ***** válasza:
9. De az állatok esznek csak növényt, vagyis legelnek. Az ember minden évő!!!
2016. okt. 12. 11:03
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

#11: Akkor remélem, pálmaolajat sem használsz, és nagyüzemi gabonát sem fogyasztasz!

Mondjuk az is érdekelne, mivel fűtesz.... De ne menjünk bele! Az előző beszólásod több volt kampányolásnál!

2016. okt. 12. 11:03
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Igen.Húsevő vagyok. Disznóvágáskor pecsenyét,kacsa-liba-csirkevágás aznapján sültet ezekből a jószágokbol.
2016. okt. 12. 11:12
 17/26 anonim ***** válasza:

Legfinomabb a frissen sült pecsennye és szallona disznóvágás után.

De vannak vadhúsok amit "pihentettni kell" pl a fácán.

2016. okt. 12. 12:03
 18/26 anonim ***** válasza:

Aki vegetáriánus, az ne figyeljen ide, illetve ne kommentáljon...Köztudott, hogy a frissen vágott állatok és a kifogott halak adrelaninszintje az egekbe szökken, ami miatt (tudományos kutatások szerint ) sokkal ízletesebb a húsuk, mint a később fogyasztott , főleg a lefagyasztott állatok húsa.Ezért finomabb a a baromfiudvarban elcsípett csirke húsa, a disznóvágáskor sütött friss pecsenye húsa, a kifogott élőhal húsa... stb.

A macska sem szórakozásból játszik az egérrel, mielőtt megeszi, hanem, mert, mint ragadozónak a génjeiben van, hogy a "felidegelt " állat húsa jobb ízű.

Ez a természet törvénye, lehet tiltakozni ellene, de attól még létezik.

2016. okt. 12. 12:37
 19/26 anonim ***** válasza:
59%

18: Jól elmondtad,ez a lényeg.

Én tisztelek minden vegerariánust,vegánt. Tudom,mi a különbség. Vegetaránius voltam 4 évig. Az ember:mindenevő,tagadhatatlanul

2016. okt. 12. 12:44
 20/26 anonim ***** válasza:

Én is húsevő vagyok, bár esetenként rám tör, hogy akármit is ennék, csak húst ne! Ez tart kb. 7-10 nap, és oké.

Elfogadom, és tiszteletben tartom, aki egyáltalán nem eszik húst, de:

visszautasítom azt a megállapítást, hogy a húsevők = kannibálok!!

Kannibál az, aki a saját fajtársait eszi meg!!

"A kannibalizmus emberevés, olyan cselekedet vagy gyakorlat, amely során egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik. Tudományosan antropofágiának is nevezik. Az a személy, aki a kannibalizmus gyakorlatával él, a kannibál."

És szerencsére ezt már ezen a földön senki nem csinálja, már az Új-Guinea-i bennszülöttek is leszoktak róla.

2016. okt. 12. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!