Mi ez a nagy monster energiaital elterjedés?
250 Ft. Én még nem kóstoltam, de lehet hogy majd veszek egyet, érdekel, szeretem az energiaitalokat.
(20:01-es voltam)
Nálunk maxxx energiaital mánia van. Mindenki azt issza.
Bp. Kőbánya (10. kerület)
Na, hogy tisztában legyetek vele, Amerikában, és több európai országban a Monster kb a RedBull legnagyobb konkurenciája. Nemtudom, tudjátok-e, de a RedBull, és mosnter is sok embert szponzorál külföldön extrém sportokban. (Mountainbike, FMX, rally, stb..) A Redbull egyébként sokkal többet költ ezekre a dolgokra (lásd RedBull airrace, Forma1 RedBull Team stb..) Eddig azért lehetett 800 forintért venni, mert nem volt forgalmazója a Monsternek, külföldről hozták be egyes emberek, és eléggé rátették a szállítási költséget. 250 forint a Monster Beszerzési ára, és a Redbullnak se több, igaz az csak fele ekkora. A RedBullban a reklámot fizeted meg nagyon. És Nemrég a Coca-Cola megvette a Monster forgalmazási jogát magyarországon, ezért van az hogy minden sarkon lehet kapni, mivel ahol Coca-Colát forgalmaznak, ott Monster is valószínüleg lesz. Nagyjából ennyi. Ha bármi kérdésed van, scak szólj.
Ui: Zöld Monster: Original, sima eredeti Monster, az Igazi monster ízzel
Kék Monster: Csökkentett Kalóriatartalmú, a 48 kcal helyett 9 kcal van benne
Sárga Monster (Ripper): 50% Juice tartalmú Monster.
Ezek vannak magyarországon szinte mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!