Van itt olyan, aki nem szereti a csokoládét?
Figyelt kérdés
Mi a bajotok vele?2016. okt. 1. 17:56
11/12 A kérdező kommentje:
Kérlek ne pontozzatok le senkit, mert mindenki normálisan válaszolt! Megy a zöld pacsi:D
2016. okt. 2. 18:23
12/12 anonim válasza:
Én is felzöldeztem mindenkit, nem értem ezen mi lepontozni való van :)
Egyébként én nem azt mondom, hogy nem szeretem a csokit...csak valahogy nem indulok be tőle. Nagyon nagyon ritka amikor eszem egy kockát ha megkínálnak, de venni nem veszem. Abszolút nem vagyok édesszájú, se süti se semmi ilyen. (Szülinapi tortámból sem eszem :D ) Én inkább sós párti vagyok. Sós nasi, sós süti, minden ami sós :)
De érdekes, visszagondolva kb 10 éve pedig faltam a csokikat, imádtam. Most már valahogy nem hoz lázba :)
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!