Tonhalnak milyen ize van? Jellegzetes halíz? Mindenki szereti?
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 15:08
2/5 anonim válasza:
Nem mindenki szereti, néha elég erős halíze van, ezért én besózom és tejben áztatom egy darabig.
3/5 anonim válasza:
Ő tonhalszakértő. Kérdezd bátran! :-)
4/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen formában beszélünk a tonhalról. Itt jóformán mindenki csak konzervként ismeri, aminek jelentősen erős hal íze van. Holott a valódi tonhal, úgy értem a friss halpultban kapható hús, amit magad sütsz meg otthon, annak szinte semmi hal íze nincs. A színe is más, mert konzervben rózsaszín, de a nyers tonhal olyan vörös mit a marhahús. Itthon nem láttam még sehol, Németországban ettem, mi grilleztük szeletekben, sütés közben kicsit kivilágosodik.
5/5 anonim válasza:
Jézusom! Tejbe áztatni a 10 ezer forint/kilós tonhalat, hogy ne legyen íze! Nooooormális? Vegyél tilápiát, pangasiust vagy más ilyen szemetet, ha nem akarsz rendes halízt. Azokat ráadásul megkapod kilónként 600 forintért vagy 800-ért akciósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!